Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκλογές ΕΣΗΕΑ Συνεχίζεται και σήμερα η ψηφοφορία των δημοσιογράφων για την εκλογή νέων οργάνων στην ΕΣΗΕΑ. Από το πρωί στις 8.00 ώς το βράδυ, 20.45 Ο Δημήτρης Βίτσας, υπουργός Μεταναστευτικής...

Εκλογές ΕΣΗΕΑ Συνεχίζεται και σήμερα η ψηφοφορία των δημοσιογράφων για την εκλογή νέων οργάνων στην ΕΣΗΕΑ. Από το πρωί στις 8.00 ώς το βράδυ, 20.45

Ο Δημήτρης Βίτσας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και ο τομεάρχης και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι οι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή "Focus" στην ΕΡΤ1, απόψε ώρα 22.00, σε μια προεκλογική αντιπαράθεση, στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Το διακύβευμα της ψήφου, τα διλήμματα, η οικονομία, οι στρατηγικές των κομμάτων, καθώς και το τι θα καθορίσει την επιλογή των αναποφάσιστων και των νέων ψηφοφόρων, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Σε αναμονή της ΚΥΑ για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις κομμάτων και υποψηφίων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους για την κάλυψη της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων. Ο ΑΝΤ-1 υπόσχεται τρεις Δευτέρες, αρχής γεννομένης από την επόμενη, τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια εκπομπή όπου «θα αναλύει και θα συζητά την πολιτική επικαιρότητα με τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης». Ώρα 22.45. Αρχηγοί κομμάτων, υποψήφιοι βουλευτές, δημοσιογράφοι αλλά και ειδικοί αναλυτές θα είναι παρόντες στο στούντιο του ANT1 για να καταγράψουν και να φωτίσουν τα προεκλογικά προγράμματα και τις αντιθέσεις των «μονομάχων».

Η δημοσκόπηση της Marc στον δρόμο για τις κάλπες θα παρουσιαστεί από την εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Δείτε όλα τα σχόλια