Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Δημήτρης Σταμάτης και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, είναι οι καλεσμένοι του Γιάννη Δάρρα στην εκπομπή «Επόμενη μέρα», ώρα 10.00 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Ένα προεκλογικό μπρα ντε φερ για το...

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Δημήτρης Σταμάτης και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, είναι οι καλεσμένοι του Γιάννη Δάρρα στην εκπομπή «Επόμενη μέρα», ώρα 10.00 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Ένα προεκλογικό μπρα ντε φερ για το διακύβευμα της κάλπης, την οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών.

«Ήταν λάθος και η διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται γι’ αυτό» Η συγνώμη της ΕΡΤ για την απόφασή της να μην προβάλει την ειδησεογραφία της περασμένης Δευτέρας (την προκήρυξη εκλογών και τη διάλυση της Βουλής) καθώς στη ζώνη του δελτίου ειδήσεων ήταν συνδεδεμένη με το Μέγαρο Μουσικής και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την επόμενη τετραετία. Η ΕΡΤ πρόβαλε την εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος «όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων», συμπληρώνει η ΕΡΤ.

Tέλος και επισήμως από χθες ο Δήμος Βερύκιος από την τηλεόραση του Alpha και την πρωινή εκπομπή «Happy Day». Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, για το υπόλοιπο της σεζόν και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο σταθμός θα εστιάσει σε άλλες, μη πολιτικές ειδήσεις. Συμπλήρωσε δε ότι «η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβριο στο ‘Happy Day’».

Ανανέωσε ο Γ. Παπαδάκης στον Αnt1 Τη συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνο, ανακοίνωσε ο Αnt1. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γ. Παπαδάκη μετράει 29 χρόνια και είναι η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Open Mind” αύριο στο Open Οι Πάνος Σκουρλέτης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Σταμάτης Μαλέλης, Στάθης Σταυρόπουλος, και οι δημοσιογράφοι Κώστας Γιαννακίδης και Βούλα Κεχαγιά είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή της Έλλης Στάη, ώρα 11.00 μ.μ. Οι πολιτικές εξελίξεις και εκτιμήσεις: Αυτοδυναμία ή ανατροπή; Πού ποντάρει η Νέα Δημοκρατία - σε τι ελπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΣΕΔΕΑ: Ευχαριστούμε τους πολίτες για την επιτυχία των δημοσκοπήσεων Ο Σύλλογος Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς υπογραμμίζει ότι «η συμμετοχή τους στις έρευνες, σε συνδυασμό με τις μεθοδολογικές εξελίξεις που ακολούθησαν τα μέλη του συλλόγου μας, συνέβαλαν τα μέγιστα στην ακρίβεια των αποτελεσμάτων». Ο ΣΕΔΕΑ ζητάει τη στήριξη της έρευνας, των εταιρειών και των ινστιτούτων έρευνας.

Α.Γ.Ν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο