Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Δημήτρης Σταμάτης και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, είναι οι καλεσμένοι του Γιάννη Δάρρα στην εκπομπή «Επόμενη μέρα», ώρα 10.00 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Ένα προεκλογικό μπρα ντε φερ για το διακύβευμα της κάλπης, την οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών.

«Ήταν λάθος και η διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται γι’ αυτό» Η συγνώμη της ΕΡΤ για την απόφασή της να μην προβάλει την ειδησεογραφία της περασμένης Δευτέρας (την προκήρυξη εκλογών και τη διάλυση της Βουλής) καθώς στη ζώνη του δελτίου ειδήσεων ήταν συνδεδεμένη με το Μέγαρο Μουσικής και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την επόμενη τετραετία. Η ΕΡΤ πρόβαλε την εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος «όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων», συμπληρώνει η ΕΡΤ.

Tέλος και επισήμως από χθες ο Δήμος Βερύκιος από την τηλεόραση του Alpha και την πρωινή εκπομπή «Happy Day». Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, για το υπόλοιπο της σεζόν και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο σταθμός θα εστιάσει σε άλλες, μη πολιτικές ειδήσεις. Συμπλήρωσε δε ότι «η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβριο στο ‘Happy Day’».

Ανανέωσε ο Γ. Παπαδάκης στον Αnt1 Τη συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνο, ανακοίνωσε ο Αnt1. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γ. Παπαδάκη μετράει 29 χρόνια και είναι η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Open Mind” αύριο στο Open Οι Πάνος Σκουρλέτης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Σταμάτης Μαλέλης, Στάθης Σταυρόπουλος, και οι δημοσιογράφοι Κώστας Γιαννακίδης και Βούλα Κεχαγιά είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή της Έλλης Στάη, ώρα 11.00 μ.μ. Οι πολιτικές εξελίξεις και εκτιμήσεις: Αυτοδυναμία ή ανατροπή; Πού ποντάρει η Νέα Δημοκρατία - σε τι ελπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΣΕΔΕΑ: Ευχαριστούμε τους πολίτες για την επιτυχία των δημοσκοπήσεων Ο Σύλλογος Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς υπογραμμίζει ότι «η συμμετοχή τους στις έρευνες, σε συνδυασμό με τις μεθοδολογικές εξελίξεις που ακολούθησαν τα μέλη του συλλόγου μας, συνέβαλαν τα μέγιστα στην ακρίβεια των αποτελεσμάτων». Ο ΣΕΔΕΑ ζητάει τη στήριξη της έρευνας, των εταιρειών και των ινστιτούτων έρευνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL