Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Στην «Επόμενη Μέρα», ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1 απόψε, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι o Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μακάριος Λαζαρίδης από τη Ν.Δ. και ο Χρήστος Πρωτόπαπας από το...

 

Στην «Επόμενη Μέρα», ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1 απόψε, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι o Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μακάριος Λαζαρίδης από τη Ν.Δ. και ο Χρήστος Πρωτόπαπας από το ΚΙΝ.ΑΛΛ., που μιλούν για τις ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό και τα σενάρια για την επόμενη κυβέρνηση.

Καθήκοντα Συμβούλου Διοικήσεως για θέματα ραδιοφώνου της 24media ανέλαβε ο Φ. Ταλάντης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των media, καθώς έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στους σταθμούς ΣΚΑΪ 100,3, Λάμψη 92,3, Ρυθμός 94,9, Red 96,3, Angel 88,9, City 99,5, Music 8.

«Αγαπώ θα πει φροντίζω» Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ΕΡΤ και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνδιοργανώνουν αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου, ώρα 5.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ., εκδήλωση - γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά με θέμα «Αγαπώ θα πει φροντίζω - Τα παιδιά μαθαίνουν για το περιβάλλον». Η γιορτή θα γίνει στον κήπο του Ραδιομεγάρου. Η ΕΡΤ προσκαλεί όλους με τα παιδιά τους να γιορτάσουν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πρωτότυπα διασκεδαστικά παιχνίδια και πολλά δώρα!

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο