Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Προσφέρεται από το ΕΚΟΜΕ σε 15 άτομα / Έμμισθη μαθητεία στα χολιγουντιανά στούντιο Nu Boyana στη Σόφια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προσφέρεται από το ΕΚΟΜΕ σε 15 άτομα / Έμμισθη μαθητεία στα χολιγουντιανά στούντιο Nu Boyana στη Σόφια

Στην προσπάθεια τόνωσης της οπτικοακουστικής παραγωγής της χώρας επιμένει η κυβέρνηση, αυτή τη φορά επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό. Ενώ μετράει ήδη πάνω από 40 διεθνείς παραγωγές σε διάστημα μικρότερο των δύο χρόνων, προχωράει ένα ακόμα βήμα, στην προσφορά επαγγελματικής εμπειρίας και τεχνικών δεξιοτήτων στην κινηματογραφική παραγωγή: το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) εγκαινιάζει πρόγραμμα έμμισθης μαθητείας στα Κινηματογραφικά Στούντιο Nu Boyana, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και τεχνικών δεξιοτήτων στην κινηματογραφική παραγωγή σε συνθήκες οργανωμένων στούντιο σύγχρονων προδιαγραφών. Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν Έλληνες πολίτες ηλικίας 18 έως 30 ετών που επιθυμούν να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες στην κινηματογραφική παραγωγή.

Έτσι, το τρίμηνο 2 Σεπτεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου 2019, θα επιδοτηθεί η μαθητεία έως και δεκαπέντε (15) ατόμων από την Ελλάδα. Το ΕΚΟΜΕ καλύπτει μέρος των εξόδων διαμονής και σίτισης των εκπαιδευόμενων, οι οποίοι κατά το διάστημα της τρίμηνης μαθητείας τους θα λαμβάνουν και μηνιαία αποζημίωση, το ποσό της οποίας θα περιλαμβάνεται στο συμφωνητικό που θα υπογράψουν με τα κινηματογραφικά στούντιο Nu Boyana/ FilmForge κατά την έναρξη του προγράμματος.

Ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ Πάνος Κουάνης έκανε λόγο για την «ανάγκη να ανταποκριθούμε στη διαρκώς αυξανόμενη διεθνή ζήτηση για έμπειρους, καταρτισμένους και τεχνικά ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στη χώρα μας».

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο ΕΚΟΜΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με συνημμένα τα δικαιολογητικά, ώς τις 24 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL