Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Κουμουτσάκος από τη Ν.Δ. είναι οι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή "Focus", απόψε το βράδυ ώρα 10.30 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Επιχειρούν την ακτινογραφία...

 

Ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Κουμουτσάκος από τη Ν.Δ. είναι οι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή "Focus", απόψε το βράδυ ώρα 10.30 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Επιχειρούν την ακτινογραφία του εκλογικού αποτελέσματος, ενόψει της κρίσιμης μάχης των εθνικών εκλογών και μόλις τρία 24ωρα πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνουν θέση και δίνουν απαντήσεις στην Έλλη Στάη: Τα μηνύματα, οι νέες ισορροπίες στην Ευρώπη, η πόλωση και το πού τελικά θα κριθεί το αποτέλεσμα της κάλπης. Ποια είναι η στρατηγική και η στόχοι των μονομάχων στις εθνικές εκλογές; Ανατροπή ή αυτοδυναμία; Τι θα κάνουν τα μικρότερα κόμματα; Στο στούντιο θα βρίσκονται και οι δημοσιογράφοι Νίκος Φελέκης και Γιώτα Μιχαλοπούλου. Η εκπομπή παρουσιάζει επίσης συνεντεύξεις των Γιάνη Βαρουφάκη και Κυρ. Βελόπουλου. Στο Open, απόψε, στις 11 μ.μ.

130 εκατομμύρια νέους χρήστες μέσα σε ένα μόλις χρόνο απέκτησε ο παγκόσμιος ιστός. Τον Απρίλιο 2019 4,4 δισ. άνθρωποι -από τα 7,7 δισ. που αριθμεί ο πλανήτης- ή το 58%έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ποσοστό αυξημένο κατά 8,6% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα. Στο μεταξύ, από τα 4,4 δισ. ανθρώπους που είχαν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, τα 4 δισ. ήταν χρήστες mobile internet, γεγονός που αποδίδεται κατά κύριο λόγο στα κινητά τηλέφωνα.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις