Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Δύο προεκλογικά τραπέζια την Πέμπτη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δύο προεκλογικά τραπέζια την Πέμπτη

Δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και δύο στρογγυλά τραπέζια, εν όψει των ευρωεκλογών, θα μεταδώσουν αύριο Πέμπτη το βράδυ η εκπομπή "Focus" της ΕΡΤ 1 με τον Πάνο Χαρίτο και "Open Mind" από το Open με την Έλλη Στάη.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι ο καλεσμένος του Π. Χαρίτου στην ΕΡΤ1, ώρα 10 μ.μ., σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν η τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα και οι ενέργειες και οι προσδοκίες για ουσιαστική στήριξη της κυπριακής κυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά τα μεσάνυχτα θα μεταδοθεί στο Open η συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, στην Έλλη Στάη.

Νωρίτερα, από ώρα 11 μ.μ., το Open, για το διακύβευμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών ("Η μάχη για τις παροχές, τα πολιτικά διλήμματα και η επόμενη μέρα"), συζητούν με την Έλλη Στάη οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Νίκος Δένδιας, Γιώργος Καμίνης, ο διευθύνων σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος, ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς και η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στην ΕΡΤ1, στο στρογγυλό τραπέζι, μετά τη συνέντευξη Αναστασιάδη, συμμετέχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Στέλιος Κούλογλου, Μαρία Σπυράκη, Μάκης Παπαδόπουλος, Θόδωρος Τσίκας και Εύα Μπούρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL