Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Στο κανάλι της Βουλής αύριο το βράδυ / Ντιμπέιτ για τον πρόεδρο της Κομισιόν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο κανάλι της Βουλής αύριο το βράδυ / Ντιμπέιτ για τον πρόεδρο της Κομισιόν

Το ντιμπέιτ των κορυφαίων υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής αύριο Τετάρτη, ώρα 10 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Θα προηγηθεί συζήτηση από τις 9 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., με την Αλεξία Κουλούρη στο στούντιο. Θα μεταδοθεί το κλίμα από την προετοιμασία του ντιμπέιτ, καθώς και ρεπορτάζ με φιλοξενούμενους τον Γιώργο Μοσχόβη, αναπληρωτή επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επι­τροπής στην Ελλάδα, και Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη, εκπρόσωπο Τύπου του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο δημόσιος διάλογος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι μοναδικός, καθώς θα συμμετέχουν όλοι οι κορυφαίοι υποψήφιοι: Nico CUÉ - Ευρωπαϊκή Αριστερά (EL), Ska Keller - Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα (EGP), Jan Zahradil - Συμμαχία των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στην Ευρώπη (ACRE), Margrethe Vestager - Συμμαχία των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE), Manfred Weber - Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (EPP) και Frans Timmermans -Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES).

Το ντιμπέιτ θα επικεντρωθεί στα θέματα «Η Ευρώπη μου: Τι σημαίνει για μένα;», «Περιβάλλον» και «Οι αξίες μας και ο κόσμος» και θα μεταδοθεί την ίδια ώρα και από την ΕΡΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL