Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Μια τελευταία "καληνύχτα" από τα γραφεία της Αγ. Κωνσταντίνου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μια τελευταία "καληνύχτα" από τα γραφεία της Αγ. Κωνσταντίνου

"Ένα ουίσκι σε πλαστικό ποτήρι, μια τελευταία ματιά στο κουτί με τις στιγμές των τελευταίων χρόνων στον τρίτο όροφο του αριθμού 12 της Αγίου Κωνσταντίνου" σχολίασε στο facebook ο Πέτρος Κατσάκος, λίγο πριν το κλείσιμο του τελευταίου φύλλου στα γραφεία της Αγ. Κωντσταντίνου

 

Με το ρολόι να δείχνει προς την τελευταία σύσκεψη ανάμεσα σε αυτούς τους τοίχους. Την τελευταία σύσκεψη για το τελευταίο πρωτοσέλιδο σε αυτά εδώ τα γραφεία. Και μετά τέλος. Μετά κάποιος θα γυρίσει το κλειδί κι ένα κομμάτι μας θα μείνει πίσω.

Οι αγωνίες, οι χαρές, οι καβγάδες, τα γέλια, οι αγκαλιές για τις νίκες, τα δάκρυα για τις ήττες, οι ελπίδες που τυπώθηκαν στο χαρτί, οι ιδέες που χτυπήθηκαν στην πρώτη σελίδα. Όλα όσα ζήσαμε και όλα όσα δεν προλάβαμε οι νεώτεροι.

Ο τρίτος όροφος του αριθμού 12 της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί τον άλλο μήνα να γίνει ένα μοντέρνο Airbnb‎ και τουρίστες άγνωστοι να κοιμηθούν εκεί που κάποτε γράφτηκαν κάποιες σελίδες ιστορίας. Και τι μ' αυτό;

Η ιστορία θα συνεχίσει να γράφεται από τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν να την ακολουθούν μεταφέροντας στο χαρτί καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που άλλοι άνθρωποι θα τις διαβάζουν και θα λένε "αυτό το διάβασα στην Αυγή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL