Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.2°C15.5°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.3°C
3 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
7 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C13.4°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Η Ευρώπη για μένα»: Νέα σειρά 3λεπτων ένθετων για τις ευρωεκλογές προβάλλει καθημερινά το Open από χθες Δευτέρα έως το Σάββατο 25 Μαΐου. Καθημερινά, ώρα 1.55 μ.μ., νέα πρόσωπα από όλους τους χώρους, της τέχνης, της επιστήμης, του αθλητισμού, των γραμμάτων, της οικονομίας και του επιχειρηματικού χώρου, θα εξηγούν τι είναι για εκείνους η Ευρώπη. Θα απαντούν τι περιμένουν και τι προσδοκούν από τις Βρυξέλλες και τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Σε επιμέλεια του Σ. Δανέζη.

Ντιμπέιτ για την Αθήνα Στο στούντιο του ΣΚΑΪ, αύριο το βράδυ, τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Νίκος Σοφιανός, διασταυρώνουν τα ξίφη τους εφ’ όλης της ύλης. Συντονίζει η Νίκη Λυμπεράκη. Μαζί της ο Παύλος Τσίμας. Ώρα 00.15, στην εκπομπή "Ρουά Ματ".

«Η Επόμενη Μέρα» Στις 10 μ.μ., απόψε, στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου είναι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Follow the money app! Το λογισμικό ιχνηλάτησης του δημόσιου χρήματος, στο οποίο έδωσαν το όνομα «Διοφάντη», ανέπτυξαν και παρουσίασαν χθες στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι Σίσσυ Αλωνιστιώτου, Μαρία Καζάκου, Ηλίας Μαγκλίνης, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και ο ειδικός ψηφιακών εφαρμογών Φλόρενς Τσελάι. Πρόκειται για μια ψηφιακή εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους δημοσιογράφους μέσω της πλατφόρμας Διαύγεια να ερευνούν και να παρακολουθούν τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Με αυτό τον τρόπο, υποστηρίζουν, ενισχύεται το δημοσιογραφικό έργο και εξοπλίζεται με ένα εργαλείο η ερευνητική δημοσιογραφία.

Alpha Radio με περικοπές Νέο πρόγραμμα με απομάκρυνση επτά δημοσιογράφων / παραγωγών παρουσίασε ο Alpha Radio υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του. Από τους δεκαοκτώ συνολικά παραγωγούς, στο πρόγραμμα έμειναν μόλις έντεκα, ενώ προγραμματίστηκε και μισάωρο ειδησεογραφικό μαγκαζίνο, ώρα 13.30 - 2 μ.μ. καθημερινά. Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού δεν περιλαμβάνονται οι εκπομπές με τους Γιάννα Παπαδάκου, Ελένη Τσολάκη, Πέτρο Κουσουλό, Δημήτρη Γκόλια, Χρήστο Βαρθαλίτη, Ασπασία Κάρλου και Σταύρο Γεωργακόπουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL