Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Δεύτερη Ματιά» μετά τα μεσάνυχτα Μεταμεσονύκτια, ώρα 00.10, μεταδίδεται ήδη από χθες και καθημερινά η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η εκπομπή θα ξεκινάει αμέσως μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και θα διαρκεί δύο ώρες. Υπόσχεται να αποκαλύπτει το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων της ημέρας, αναλύει με διεισδυτικότητα τις διαστάσεις τους και φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων.

Δεύτερο κύκλο σεμιναρίων για τα Νέα Μέσα ανακοινώνει η ΕΣΗΕΑ με επιστημονική υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Σόνια Χαϊμαντά, visiting lecturer σε ακαδημαϊκά ιδρύματα. Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 30 ωρών και θα καλύπτει θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα της ψηφιακής δημοσιογραφίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της ΕΣΗΕΑ (και οι απόφοιτοι του πρώτου κύκλου) με την προϋπόθεση να έχουν βασικές γνώσεις Η/Υ. Η διάρκεια είναι 6 Μαΐου έως 5 Ιουνίου, σύνολο 5 εβδομάδες. Θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 9.30 π.μ. - 12.30 μ.μ.

Απλήρωτοι 5 μήνες στα «Παραπολιτικά»; Ενημέρωση από εργαζόμενους στα «Παραπολιτικά» δημοσιεύουν ενημερωτικές ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή των αμοιβών που φτάνουν τους πέντε μήνες! Όπως λένε τα δημοσιεύματα -ορισμένα από τα οποία μάλιστα εγκαλούν για τις καθυστερήσεις τον Ευ. Μαρινάκη- τώρα εξοφλούνται μισθοί του περασμένου Δεκεμβρίου. «Για το 2019 δεν έχει δοθεί δεκάρα και περισσεύουν και κάτι ψιλά από πέρυσι» αναφέρεται, ενώ συμπληρώνουν: «Είναι τουλάχιστον γελοίο και σίγουρα εξοργιστικό απλήρωτοι εργαζόμενοι να καλούνται να καλύψουν 'δημοσιογραφικά' τις αγαθοεργίες και τις επιχειρηματικές επιτυχίες του κ. Μαρινάκη την ώρα που οι ίδιοι ζητούν δανεικά πέντε ευρώ από φίλους».

Τηλεμαχίες Open Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε στο Open από τη Μ. Δευτέρα. Ενισχύει το πρόγραμμά του με ειδικές ενότητες, έκτακτες εκπομπές και επιπλέον ενημέρωση. Συγκεκριμένα σήμερα, Μ. Τρίτη, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7.00», μεταδίδεται τηλεμαχία τριών υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης.

Οpen υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας Την Πέμπτη 2 Μαΐου, στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Στάη, φιλοξενούνται τέσσερις υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL