Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φ. Λαμπρίδη: Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να ενδίδω σε απόπειρες άσκησης ψυχολογικής πίεσης (Video)

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ απαντά στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη για την "ψυχολογική πίεση" που της άσκησε όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις της. Με σημερινή του ανάρτηση στο twitter ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. την εγκάλεσε για τη λέξη "ατόπημα" που χρησιμοποίησε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντιλαμβάνεται τον ρόλο του δημοσιογράφου στη δημόσια τηλεόραση προφανώς ως έναν ρόλο - γλάστρα που θα δίνει απλώς πάσα σε κάθε πολιτικό για να αναπτύξει την επιχειρηματολογία του χωρίς να απευθύνει τις δύσκολες ερωτήσεις εκ μέρους της κοινωνίας. Διαμαρτυρήθηκε στον αέρα κι έπειτα με εγκάλεσε στο twitter επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη «ατόπημα» για το βίντεο του Κ. Μητσοτάκη με τους δημιουργούς το οποίο δημοσιεύθηκε χωρίς την έγκρισή τους με δηλώσεις του που ενόχλησαν.

Επικαλέστηκα τις δηλώσεις των ίδιων των δημιουργών και η λέξη ατόπημα ήταν ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει καθώς οι ίδιοι μίλησαν για εκμετάλλευση από την πλευρά του αρχηγού της ΝΔ (Ο τίτλος ήταν «Όχι στην προεκλογική εκμετάλλευση των δημιουργών»). Ανάμεσά τους και ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και σπουδαίος συνθέτης κος Ξαρχάκος που κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να κατεβάσει το βίντεο λέγοντάς που πως οι δημιουργοί δεν είναι επαίτες.

Οι δημοσιογράφοι της Άλλης Διάστασης μεταφέρουμε τα ερωτήματα που καίνε την κοινωνία σε όλους τους εκπροσώπους. Το ίδιο κάνουμε στις συνεντεύξεις μας με όλα τα κυβερνητικά στελέχη και τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου πιστή στις αρχές της δημοσιογραφίας χωρίς να ενδίδω στις απόπειρες άσκησης ψυχολογικής πίεσης (το λέω κομψά).

 

Διαβάστε επίσης:

Κάποιοι στη Ν.Δ. χάνουν την ψυχραιμία τους… και στοχοποιούν δημοσιογράφους (Video)

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις