Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Κανένας περιορισμός στο Διαδίκτυο, όρια στην Web TV
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κανένας περιορισμός στο Διαδίκτυο, όρια στην Web TV

Οι περιορισμοί στις εμφανίσεις των υποψηφίων έχουν ισχύ και στο Διαδίκτυο. Ελέγχονται από την Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών παραβάσεων, αλλά και από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Οι περιορισμοί δεν αφορούν κείμενα και ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες, αλλά εκπομπές και εμφανίσεις μέσω Web TV, Live και On demand μεταδόσεις συνεντεύξεων, ομιλιών και συμμετοχής σε πάνελ. Εξαίρεση αποτελούν οι προσωπικές ιστοσελίδες των υποψηφίων και οι ιστοσελίδες των συνδυασμών.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη δημοσίευση άρθρων, δηλώσεων ή ομιλιών, περιοδειών και γενικότερα της προεκλογικής δραστηριότητας των υποψηφίων, καθώς και συνεντεύξεων γραπτού κειμένου στο Διαδίκτυο, με δεδομένο ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν δημοσιογραφική ύλη.

Υποψήφιοι και συνδυασμοί μπορούν να προβληθούν διαφημιστικά από το Διαδίκτυο (στο πλαίσιο του ορίου δαπανών που δικαιούνται) με διαφημιστικά banners, χωρίς περιορισμό. Ωστόσο, υποχρεούνται στην έκδοση τιμολογίου, ενώ οι δαπάνες δεν πρέπει να ξεπεράσουν το όριο που προβλέπεται για τους συνδυασμούς ή τους υποψηφίους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL