Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Salonica Electronix 2019: / Ένα συνέδριο για την τεχνολογία του σήμερα στο αύριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Salonica Electronix 2019: / Ένα συνέδριο για την τεχνολογία του σήμερα στο αύριο

Αυτό το σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου ανοίγει τις πύλες του το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που διοργανώνουν η εταιρεία Libra Press και τα περιοδικά "Ψηφιακή Τηλεόραση", "Security Report" και "NOW" στο συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" στη Θεσσαλονίκη.

Το Salonica Electronix είναι ένα πανελλαδικό συνέδριο για την τηλεόραση και τα δίκτυα. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα τρέξουν συνολικά περίπου 30 ομιλίες και 15 workshops, ενώ στον χώρο της έκθεσης θα παρευρεθούν συνολικά 34 εταιρείες.

Στο συνέδριο πραγματοποιούνται τρεις ξεχωριστές θεματικές συζητήσεις με διακεκριμένους καλεσμένους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πάνελ με τη συμμετοχή της ΕΡΤ, της Digea, των περιφερειακών καναλιών και ρυθμιστικών αρχών, οι οποίοι για πρώτη φορά θα ανακοινώνουν επίσημα τις θέσεις τους για το αν θα πάμε ή όχι σε DVB-T2/H.265. Συντονίζει η δημοσιογράφος Ματίνα Παπαχριστούδη.

Το πάνελ «Τεχνολογία και αθλητικό περιεχόμενο», με τη συμμετοχή από την Cosmote TV, την ΕΡΤ και τη Nova, παρουσιάζει νέες ψηφιακές υπηρεσίες (όπως οι Pay per View, Hybrid TV, ΟΤΤ) και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν για τη μετάδοση αθλητικού περιεχομένου. Το πάνελ συντονίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Μποζιονέλος.

Οι υπερυψηλές ταχύτητες δικτύων είναι το θέμα του τρίτου πάνελ, στο οποίο Cosmote, Forthnet, Vodafone και Wind, παρουσιάζουν τις νέες υπηρεσίες τους, άνω των 100Mbps, σε συντονισμό του δημοσιογράφου Δ. Μαλλά).

Ο δικηγόρος Κ. Τζίκας θα μιλήσει για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά την τοποθέτηση καμερών στην εποχή της ευρείας χρήσης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL