Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει στο «Focus» του Πάνου Χαρίτου, απόψε ώρα 23.00, στην ΕΡΤ1. Τοποθετείται για την κρίσιμη μάχη της διπλής κάλπης του Μαΐου, για τις μετεκλογικές...

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει στο «Focus» του Πάνου Χαρίτου, απόψε ώρα 23.00, στην ΕΡΤ1. Τοποθετείται για την κρίσιμη μάχη της διπλής κάλπης του Μαΐου, για τις μετεκλογικές κινήσεις, τα σενάρια συνεργασίας με τη Ν.Δ., το άνοιγμα Τσίπρα στην Κεντροαριστερά και τη μελλοντική πορεία του Ποταμιού μετά τις αποχωρήσεις στελεχών και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κύκλος της αλήθειας: Εκδιδόμενοι άντρες στην Ομόνοια Η εκπομπή «360ο» με τη Σοφία Παπαϊωάννου συνάντησε στα στέκια της Ομόνοιας, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, άνδρες που εκδίδονται έναντι λίγων ευρώ. Κάποιοι είναι αλλοδαποί χωρίς χαρτιά, κάποιοι είναι τοξικοεξαρτημένοι και ζητούν να εξασφαλίσουν την επόμενη δόση τους, άλλοι θεωρούν ότι είναι ένας γρήγορος τρόπος για να βγάλουν χρήματα. Ανάμεσα στους εκδιδόμενους άντρες, υπάρχουν και ανήλικοι. Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε τη συνομιλία ανήλικου που κλείνει ραντεβού με μεγαλύτερο άνδρα. Απόψε, στις 00.10, στον Alpha.

Τα βραβεία διαφήμισης Ermis Awards 2018 διοργάνωσε η ΕΔΕΕ. Στην τελετή απονομής, την περασμένη Τρίτη, διαφημιστική εταιρεία της χρονιάς αναδείχθηκε η The Newtons Laboratory, όπως και πέρυσι, ενώ διαφημιζόμενος της χρονιάς και καλύτερο brand αναδείχθηκε η Lidl Hellas. Τα βραβεία μοιράστηκαν σε εννέα ενότητες: Διαφήμιση, Branding & Design, Δημόσιες Σχέσεις, Direct Marketing, Digital, Media αλλά και στην Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών, Μουσικής και Εκδηλώσεων. Υποβλήθηκαν 1.536 έργα, από τα οποία τα 289 (18,8%) πήραν βραβείο.

Δείτε όλα τα σχόλια