Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Το Brexit προ των πυλών. Είναι το θέμα της εκπομπής «Επόμενη Μέρα» με τον Αντώνη Αλαφογιώργο και τη Μαρία Κονταξή, απόψε, στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Τι σημαίνει η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την...

Το Brexit προ των πυλών. Είναι το θέμα της εκπομπής «Επόμενη Μέρα» με τον Αντώνη Αλαφογιώργο και τη Μαρία Κονταξή, απόψε, στις 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Τι σημαίνει η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Πώς θα επηρεαστεί η οικονομία της Γηραιάς Ηπείρου; Ποιες οι επιπτώσεις της στην Ελλάδα; Τι θα συμβεί με τους Έλληνες φοιτητές και τους Έλληνες εργαζόμενους στην Αγγλία; Ειδικοί αναλυτές εξηγούν όλες τις παραμέτρους.

«Μικροφίλμ 2020» - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πρόσκληση για την κατάθεση προτάσεων που αφορούν τη συμπαραγωγή ταινιών μικρού μήκους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικροφίλμ 2020», απευθύνει η ΕΡΤ στους δημιουργούς. Η πρόσκληση περιλαμβάνει προτάσεις για ταινίες μυθοπλασίας και κινουμένου σχεδίου (animation), διάρκειας έως 15 λεπτών, με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 29 Μαρτίου. Σκοπός του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τους νέους σκηνοθέτες και να ενισχύσει τον τομέα, με προορισμό την προβολή των ταινιών στις κινηματογραφικές αίθουσες και τη συμμετοχή τους σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ.

Δείτε όλα τα σχόλια