Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου φιλοξενεί στο κεντρικό δελτίο του Kontra η Αναστασία Γιάμαλη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Στη συνέχεια, το δελτίο παρουσιάζει την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου στην πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση.

«Αποκαλυπτικά» ονομάζεται η νέα εφημερίδα που κυκλοφορεί από Δευτέρα και, όπως λέει, «σπάει τους κανόνες». Σύμφωνα με τους δημιουργούς της «έρχεται πιπεράτη, ανεξάρτητη, γοητευτική, αποφασισμένη». Και για του λόγου το αληθές υπάρχει και εικόνα από πρωτοσέλιδο. Ο τίτλος είναι ενδεικτικός του τι ακολουθεί: «Τρίο υπουργού με μαμά και κόρη»

Να επανορθώσει ο ΣΚΑΪ ζητά η εισαγγελέας Ε. Τουλουπάκη Άμεση επανόρθωση και δημόσια συγνώμη από τον ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου για το "απολύτως αναληθές και άκρως συκοφαντικό" ρεπορτάζ για ερωτήματα που δήθεν προέκυπταν από τη φορολόγηση του σπιτιού της ζητάει με εξώδικό της η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Σε διαφορετική περίπτωση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες εναντίον του σταθμού.

Τη ζωή και το έργο του Αλέκου Αλεξανδράκη, του μεγάλου ηθοποιού στο θέατρο και στον κινηματογράφο, του ζεν πρεμιέ και τζέντλεμαν, αλλά και αριστερού ιδεολόγου και κυνηγημένου από τη χούντα, παρουσιάζει η εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, αύριο στην ΕΡΤ1, ώρα 5.15 μ.μ. Ιστορίες από τη ζωή του καθώς και άγνωστα ντοκουμέντα από την κοινωνική του δράση, η σύλληψή του όταν επιχείρησε να συμμετάσχει στην πορεία ειρήνης του Γρηγόρη Λαμπράκη και η λογοκρισία για την ταινία του «Συνοικία τ’ όνειρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL