Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ


Στο Top 10 της τηλεθέασης έβαλε το Open, προχθές Τρίτη, ο Λάκης Λαζόπουλος με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ". Η πρεμιέρα της δημοφιλούς σατιρικής εκπομπής (ώρα μετάδοσης 21.00-23.00) πλασαρίστηκε στην 4η θέση του Top 10, μετά τα "Τατουάζ" (Alpha), "Master Chef" (Star) "Η Επιστροφή" (ΑΝΤ1), κερδίζοντας 842.000 τηλεθεατές και μερίδιο τηλεθέασης 17,2%.

Καμπανάκι για πόθεν έσχες χτυπάει η ΕΣΗΕΑ, υπενθυμίζοντας στους δημοσιογράφους ότι η προθεσμία λήγει στις 31 Μαρτίου. Υπενθυμίζει ότι η υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης (ΔΠΚ) και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων (ΔΟΣ), γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πόθεν Έσχες (www.pothen.gr). Όσοι καθυστερήσουν ή αμελήσουν να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις θα βρεθούν αντιμέτωποι με διοικητικό πρόστιμο ή/και ποινή φυλάκισης κατά περίπτωση.

«Όλα λάθος» Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.30 θα προβάλλεται από το Open νέα εκπομπή με τίτλο «Όλα λάθος», μια ψυχαγωγική εκπομπή μεταξύ τοκ σόου και βραδινής εκπομπής. Παρουσιαστής θα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Επιβεβαιώνει η Έλενα Ακρίτα ότι της προτάθηκε να συμμετέχει ως υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια αιτιολογεί την άρνησή της: «Δεν μπορώ να συνδυάσω τη δημοσιογραφία με την όποια κομματική στράτευση». Η ανάρτησή της αναφέρει: «Δεν μπορώ να διαψεύσω μια είδηση που είναι αληθινή. Όντως μου προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο και όντως αρνήθηκα. Δεν είναι πρώτη φορά που αρνούμαι, πάντα το ίδιο πράττω όταν με προσεγγίζουν διάφορα κόμματα είτε για Βουλή είτε για Ευρωβουλή. Ο λόγος είναι ένας. Δεν μπορώ -και δεν θέλω- να συνδυάσω τη δημοσιογραφία με την όποια κομματική στράτευση. Με βάση το δικό μου αξιακό σύστημα αυτά τα δυο είναι ασυμβίβαστα. Ευχαριστώ τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση».

Οι θερμόαιμοι αθλητικοί της ΕΡΤ Ένα επεισόδιο μεταξύ δύο εργαζομένων της ΕΡΤ έγινε μέγα θέμα στις ιστοσελίδες και τα social media. Οι διαφωνίες, οι αψιμαχίες και η κόντρα -που έφτασε, είναι αλήθεια μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής καθώς προηγήθηκε χειροδικία- βγήκε από τους τοίχους του Ραδιομεγάρου και έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Όπως μαθαίνω, η διοίκηση της ΕΡΤ δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει το περιστατικό, καθώς η διάσταση που πήρε ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Η ΕΔΕ που παραγγέλθηκε θα φτάσει σε βάθος, θα αποδοθούν ευθύνες και πειθαρχικές κυρώσεις, σύμφωνα με τον κανονισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL