Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Λάκης Λαζόπουλος την Τρίτη 14 Μαρτίου στο Open Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του Open με το πιο ανατρεπτικό και ανανεωμένο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", σχολιάζοντας με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου ο Αυγερόπουλος στο Open O πολυβραβευμένος δημιουργός ντοκιμαντέρ και δημοσιογράφος επανέρχεται στην τηλεόραση με τη σειρά ντοκιμαντέρ «Οι πειρατές του Αιγαίου». Πρόκειται για μια ιστορική δραματοποιημένη σειρά, η οποία ρίχνει φως σε άγνωστα κομμάτια της ελληνικής ιστορίας από τον 15ο έως τον 19ο αιώνα, όταν το Αιγαίο Πέλαγος βρίσκεται υπό την κυριαρχία των πειρατών και των κουρσάρων.

Ο Καμπουράκης στον ΣΚΑΪ «Ειδήσεις με... φιλοσοφική διάθεση» και «η πολιτική στο ντιβάνι». Είναι η παρουσίαση από τον ΣΚΑΪ της νέας εκπομπής «Ακραία φαινόμενα» που θα παρουσιάζουν ο Τάκης Χατζης και ο Δημήτρης Καμπουράκης κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10, από αυτό το Σαββατοκύριακο. Με ψυχραιμία, ελπίζουμε.

Επιτυχής η καταγραφή των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ Με ποσοστό συμμετοχής 88% ολοκληρώθηκε η διαδικασία της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» του ΕΔΟΕΑΠ, η οποία αφορούσε 17.500 άμεσα ασφαλισμένους. Σύμφωνα με τον ΕΔΟΕΑΠ, τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στους αναλογιστές, οι οποίοι εκπονούν τη σχετική μελέτη εν όψει της εκδίκασης (3 Ιουνίου) στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγής μερίδας εργοδοτών κατά του 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ. Η ηλεκτρονική εφαρμογή θα τεθεί εκ νέου σε λειτουργία στο edoeap.gr, ώστε τόσο οι νεοεισερχόμενοι ασφαλισμένοι όσο και οι υφιστάμενοι να μπορούν να συμπληρώνουν ή να προσθέτουν τα (νέα) τους στοιχεία χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL