Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι δημοσιογράφοι συμμετέχουν στη Φεμινιστική Απεργία

Η ΕΣΗΕΑ κηρύσσει στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή, ώρα 11 έως τις 13, για όλες και όλους τους δημοσιογράφους σε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας.

Στις κινητοποιήσεις για την Ημέρα της Γυναίκας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι και εργαζόμενες στον Τύπο και τα ΜΜΕ. Αυτή την ξεχωριστή 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η γιορτή αποκτά και στην Ελλάδα χαρακτηριστικά Φεμινιστικής Απεργίας με τη συμμετοχή των σωματείων.

Η Φεμινιστική Απεργία ξεκίνησε από το 2016, ως Διεθνής Απεργία των Γυναικών, με πρωτοβουλία φεμινιστικών οργανώσεων, και το 2018 συμμετείχαν επίσημα σαράντα χώρες απ' όλο τον κόσμο. Στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος καλούν φεμινιστικές και γυναικείες οργανώσεις, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η ΕΣΗΕΑ κηρύσσει στάση εργασίας την ερχόμενη Παρασκευή, ώρα 11-13, για όλες και όλους τους δημοσιογράφους σε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αντίστοιχα κηρύσσει στάση εργασίας την ίδια μέρα, ώρα 13-15, για όλο το τεχνικό προσωπικό ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και την ΕΡΤ.

Τόσο η ομοσπονδία όσο και η ΕΣΗΕΑ καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση την Παρασκευή, ώρα 14, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων. Και δεύτερον -και...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο