Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Να κουκουλώσει το θέμα του Νίκου Γεωργιάδη και την καταδικαστική απόφαση για τον πελάτη θυμάτων σωματεμπορίας, ήταν ο πρώτος στόχος της Ν.Δ. Πολλά μέσα ενημέρωσης αποσιώπησαν το γεγονός. Ανόητος στόχος, όπως φάνηκε, καθώς στην ψηφιακή εποχή τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί.

Να αποσυνδέσει τον πελάτη trafficking, πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Νίκο Γεωργιάδη από το κόμμα της Ν.Δ. και τον Κυρ. Μητσοτάκη ήταν ο δεύτερος στόχος της Ν.Δ., όταν η είδηση είχε δημοσιευθεί σε όλο το Διαδίκτυο. Αλλαγή τακτικής. Εδώ έγιναν τα πιο τραγελαφικά, καθώς μιλούσαν για "πρώην βουλευτή" χωρίς να λένε ποιου κόμματος! Ο ΣΚΑΪ έφτασε να εξαφανίσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» με τίτλο «Κυριάκο διώξε τους φαύλους» και να το αντικαταστήσει με άλλο, προγενέστερο.

Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ άφαντο, τρέχει με τον Καψώχα, δεν προλαβαίνει. Το ΕΣΡ, κι αυτό πολλή δουλειά, ελέγχει τον Μαρινάκη για την άδεια.

Περί τον Μάιο υπολογίζουν στο ΕΣΡ ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των στοιχείων του φακέλου Μαρινάκη, προκειμένου να εκδοθεί η άδεια στην Άλτερ Έγκο. Εάν με ρωτάτε, νομίζω ότι θα πάρει λίγο παραπάνω.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, λέγεται, θα αναλάβει το ειδησεογραφικό του νέου καναλιού.

Φουλ νέο πρόγραμμα το Open αυτή την εβδομάδα. Η Δέσποινα Βανδή έρχεται από σήμερα με ταξιδιωτική εκπομπή και μαγειρική μαζί, απ' όλη την Ελλάδα. Ένα σόου όπως τα μεγάλα της δεκαετίας του 1990, με καλεσμένους, χορευτικά, φάρσες και άλλα, κάθε Σάββατο. Ένα απαίσιο ριάλιτι, ονόματι «Revenge Body», όπως εκείνο των Καρντάσιαν, για ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος.

Και βέβαια ο Λάκης Λαζόπουλος. Η πρεμιέρα στο Open του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" πήρε αναβολή για την παραπάνω εβδομάδα. Κάθε Τρίτη, ως συνήθως, και με ένθετο το "Άι Σιχτίρι", μια ωριαία μουσική αυλαία στο κλείσιμο της εκπομπής.

Ενισχύει τον ΑΝΤ-1 ο Θ. Κυριακού, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σε πρόγραμμα και άλλες επενδύσεις. Πολύ περισσότερο καθώς πλέον χτυπάει την πρώτη θέση στον ανταγωνισμό με τον Alpha. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του σταθμού φτάνει τα 37,7 εκατ. ευρώ. Λίγο παραπάνω δηλαδή απ' όσο κοστίζει η άδεια του σταθμού για δέκα χρόνια...

Σαράντα συμβάσεις εργασίας, κυρίως τεχνικών, πρόκειται να προκηρύξει η ΕΡΤ για την κάλυψη άμεσων αναγκών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει οι επαφές και έχει δοθεί ένα αρχικό Ok για την υπογραφή τους. Στόχος της ΕΡΤ είναι να καταργήσει τις συμβάσεις με εργολαβικές εταιρείες.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL