Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C24.6°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.9°C
3 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C23.3°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C24.1°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 31%
Στην ΕΡΤ η "Οικογένεια Ντάρελ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στην ΕΡΤ η "Οικογένεια Ντάρελ"

Τη δημοφιλή σειρά εποχής, βρετανικής παραγωγής, «Οικογένεια Ντάρελ» εντάσσει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ. Η σειρά, μια βιογραφική δραματική κομεντί, θα προβάλλεται στην ΕΡΤ από το ερχόμενο Σάββατο, κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, στις 9 μ.μ. Το ενδιαφέρον της σειράς, παραγωγής για το ITV 2016, είναι ότι έχει γυριστεί σε μεγάλος μέρος της στην Κέρκυρα και ότι σε αυτήν παίζουν Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Άννα Σάββα.

Η σειρά αφηγείται την περιπέτεια μιας βρετανικής οικογένειας σ’ ένα πανέμορφο νησί της Ελλάδας, όταν αναγκάστηκε να μετακομίσει εκεί, αφήνοντας πίσω όλη την προηγούμενη ζωή της. Βασισμένη στην «Τριλογία της Κέρκυρας» του γνωστού Βρετανού μυθιστοριογράφου Τζέραλντ Ντάρελ, παρουσιάζει τη ζωή της Λουίζας Ντάρελ, μιας οικονομικά κατεστραμμένης, αλλά γεμάτης ζωντάνια χήρας και μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία μπροστά στο αδιέξοδο που αντιμετωπίζει, στην Αγγλία της δεκαετίας του '30, αποφασίζει να εγκατασταθεί με τα παιδιά της, Λέσλι, Μάργκο, Λάρι και Τζέρι, σ’ ένα ηλιόλουστο ελληνικό νησί.

Θα δούμε από κοντά την προσαρμογή της οικογένειας στον νέο τόπο και τρόπο ζωής, τις νέες προκλήσεις στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν, καθώς και τη γνωριμία τους με νέους φίλους, εχθρούς - και ζώα. Παίζουν επίσης Κίλι Χόους, Μίλο Πάρκερ, Λέσλι Καρόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL