Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ως αντίβαρο στην υποψηφιότητα Μπογδάνου που κόπηκε, η Ν.Δ. προσφέρει στους ψηφοφόρους της τον Γιάννη Λοβέρδο στη Δυτική Αθήνα. Όπου υπάρχει ποικιλία δημοσιογράφων, ας πούμε, υπάρχει και η εναλλακτική του Αντώνη Πανούτσου. Για τη Β' Πειραιά από το "Πρώτο Θέμα" ο οικονομικός συντάκτης Δημ. Μαρκόπουλος. Στην Πρέβεζα κατεβάζει τον πολιτικό συντάκτη του Star Γιώργο Κολοβάτσιο. Ο Δημήτρης Τσιόδρας ακούγεται ότι θα κατέβει στην Α' Αθήνας. Υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. στην Άρτα θα κατέβει πιθανότατα ο Χρήστος Μέγας, δημοσιογράφος του εργατικού ρεπορτάζ.

Star - Alpha: Προχωρά η συνένωση Πράσινο φως δόθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στην εξαγορά του 50% και πλέον του Alpha από τη Μότορ Όιλ. Πλέον η σύμβαση πρέπει να μεταβιβαστεί στο ΕΣΡ, το οποίο θα ελέγξει εάν πληρούνται οι όροι της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας. Ήτοι έλεγχος μετοχικού σχήματος, πόθεν έσχες, ασυμβίβαστα, antitrust, προϋποθέσεις λειτουργίας σύμφωνα με την άδεια.

Να πληρώσει πρώτα ο Μαρινάκης και μετά να κλείσει τον Βήμα FM Απέρριψε το Πρωτοδικείο το αίτημα πτώχευσης του Βήμα FM που κατέθεσε η Άλτερ Έγκο του Β. Μαρινάκη. Το δικαστήριο συνέστησε να διοριστεί Δ.Σ. από τον κατά 99,75% μέτοχο Β. Μαρινάκη και να προχωρήσει στη νόμιμη εκκαθάριση εάν θέλει να κλείσει τον σταθμό. Με άλλα λόγια, να εξοφλήσει πρώτα το Δημόσιο, τους εργαζόμενους και τους πιστωτές. Το ΕΣΡ τι απαντάει άραγε;

Βιβλίο στο Έθνος της Κυριακής Το βιβλίο «Τουρκία: Μοντέλο αυταρχικού κράτους- Από τον Ατατούρκ στον Ερντογάν» του συγγραφέα Χαλίλ Καραβελί, διευθυντή της επιθεώρησης Turkey Analyst και αρθρογράφου του περιοδικού "Foreign Affairs", κυκλοφορεί σήμερα με το "Έθνος της Κυριακής" και αποτελεί το πρώτο της σειράς «Σύγχρονοι Ηγέτες». Όπως ενημέρωσε ο εκδότης του «Έθνους» Τραϊανός Χατζηδημητρίου, η σειρά περιλαμβάνει πέντε σημαντικά βιβλία και τα επόμενα αναφέρονται στους Ντ. Τραμπ, Β. Πούτιν, Α. Μέρκελ.

Με την εκπομπή "Oscar's Night", με συντονιστή τον κριτικό κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, θα ξεκινήσει η συνδρομητική Cosmote TV απόψε ώρα, στις 11 μ.μ., τη μετάδοση των βραβείων Όσκαρ. Στον σχολιασμό και στις προβλέψεις συμμετέχουν ηθοποιοί, σκηνοθέτες κ.ά. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο λόγω της συμμετοχής του Γ. Λάνθιμου με την «Ευνοούμενη», που διεκδικεί δέκα βραβεία.

Η ζωντανή κάλυψη της απονομής θα σημάνει το τέλος της εκπομπής. Οι συνδρομητές της Cosmote TV μπορούν να παρακολουθήσουν τη βραδιά της απονομής για πρώτη φορά με παρουσία ελληνικού δικτύου στο κόκκινο χαλί. Απεσταλμένος είναι ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος θα σχολιάζει από κοινού με τη Χριστίνα Μπίθα.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL