Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τελευταία προθεσμία σήμερα για την online επικαιροποίηση στοιχείων των ασφαλισμένων στον ΕΔΟΕΑΠ. Γίνεται μέσω της ιστοσελίδας edoeap.gr, με τη χρήση κωδικών του taxisnet. Μέχρι χθες, είχαν συμπληρώσει τα στοιχεία τους 12.500 από τους 17.500 ασφαλισμένους.

Με τον συγγραφέα Νίκο Σμυρναίο του Πανεπιστημίου Toulouse 3 συζητούν ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος και ο καθηγητής, πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Γιώργος Πλειός πάνω στο βιβλίο «'Το ολιγοπώλιο του Διαδικτύου' - Πώς οι Google, Apple, Facebook, Amazon και Microsoft πήραν τον έλεγχο της ψηφιακής μας ζωής». Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

«Για την ανόρθωση της πατρίδας μας» συστρατεύεται στον μεγάλο αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Γιάννης Λοβέρδος όπως ο ίδιος λέει. Ο δημοσιογράφος αναγγέλλει την υποψηφιότητά του με τους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών. Άξιος!

Τη δυνατότητα να υπογράφει συμβάσεις έργου σε φυσικά πρόσωπα δίνει στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» τροπολογία που κατατέθηκε χθες προς ψήφιση από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Οι συμβάσεις θα είναι αυστηρά ορισμένου χρόνου και θα πραγματοποιούνται με απόφαση του Δ.Σ. της «Κοινωνίας της Πληροφορίας» για την εκτέλεση έργων πληροφορικής, επικοινωνίας και νέων τεχνολογιών που υλοποιεί το Δημόσιο στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Ψηφιακής Πολιτικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL