Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παράταση από ΕΔΟΕΑΠ για επικαιροποίηση στοιχείων ασφαλισμένων

«Μη βάλουμε τα χέρια μας και βγάλουμε τα μάτια μας». Ο ΕΔΟΕΑΠ κρούει τον κώδωνα για τα 7.300 μέλη του, τα οποία δεν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους, υπογραμμίζοντας ότι «σε περίπτωση μη...

«Μη βάλουμε τα χέρια μας και βγάλουμε τα μάτια μας». Ο ΕΔΟΕΑΠ κρούει τον κώδωνα για τα 7.300 μέλη του, τα οποία δεν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους, υπογραμμίζοντας ότι «σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας, η ευθύνη για τον κίνδυνο που ελλοχεύει ως προς την ύπαρξη του Οργανισμού θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνον τους μη συμμετέχοντες».

Παράλληλα, ο ΕΔΟΕΑΠ παρατείνει την προθεσμία έως και την ερχόμενη Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ούτως ώστε να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους όλοι όσοι δεν το έχουν κάνει έως τώρα. Υπενθυμίζεται στους ασφαλισμένους ότι η διαδικασία είναι απαραίτητη για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης, χωρίς την οποία ο Οργανισμός δεν θα μπορεί να έχει το επίπεδο των υφιστάμενων παροχών του, ενώ κινδυνεύει και εν όψει της εκδίκασης προσφυγής εργοδοτών κατά του 2% στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σύμφωνα με τον απολογισμό του ΕΔΟΕΑΠ, μέχρι χθες, τελευταία μέρα της διαδικασίας επικαιροποίησης, στον έλεγχο και τη συμπλήρωση των στοιχείων τους προχώρησαν συνολικά 10.185 από τους συνολικά 17.500 ασφαλισμένους που θα έπρεπε να έχουν ήδη απογραφεί.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο