Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Αυτή ήταν η ομόφωνη απόφαση της Ομάδας Εργασίας που συνέστησε η ΕΡΤ, καθώς κρίθηκε ότι «είναι ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο...

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Αυτή ήταν η ομόφωνη απόφαση της Ομάδας Εργασίας που συνέστησε η ΕΡΤ, καθώς κρίθηκε ότι «είναι ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει». Όπως σημειώνεται επίσης, «εκπροσωπεί ένα σύγχρονο μουσικό ρεύμα που δεν αναπαράγει βιομηχανικά στερεότυπα. Αντίθετα, αφομοιώνει, με προσωπικό τρόπο, τις επιδράσεις των διαφορετικών κοινωνιών στις οποίες μεγάλωσε και διακρίνεται». Ο 64ος διαγωνισμός Τραγουδιού θα γίνει στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019. Τις βραδιές των δύο ημιτελικών και του τελικού θα περιγράψουν για την ΕΡΤ η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τέλος στο καθεστώς των απευθείας αναθέσεων και διαφάνεια στα οικονομικά έχει επιβάλει η νέα διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ με πρόεδρο τον Σταύρο Καπάκο. Παράλληλα, έχει πετύχει πολύ καλύτερους όρους στις συμβάσεις με διαγνωστικά κέντρα και ιατρικές εργασίες, εξοικονομώντας κονδύλια για τον οργανισμό. Συγκεκριμένα: α) μείωσε το κόστος σύμβασης με τη Βιοϊατρική κατά 15%, β) εξασφάλισε έκπτωση 86% στις μικροβιολογικές εξετάσεις και γ) μείωσε κατά 40% το κόστος των οδοντοτεχνικών εργασιών.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ορκωμοσία του ως βουλευτής στη Βάλια Πετούρη και στην εκπομπή «Επτά», που μεταδίδεται αύριο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 12.30 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

«Σ’ αγαπώ -Μ’ αγαπάς» από την Cosmote TV Η κωμική σειρά με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της (σεζόν 2000-2001) στο κανάλι της Cosmote στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Προσαρμοσμένη στην ψηφιακή εποχή, για προβολή και σε οθόνες κινητών τηλεφώνων, η σειρά περιλαμβάνει δέκα επεισόδια, μικρότερης διάρκειας.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο