Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

ΕΔΟΕΑΠ SOS Την «επικαιροποίηση στοιχείων ασφαλισμένου» στο edoeap.gr, υπενθυμίζει και πάλι ο ΕΔΟΕΑΠ και κρούει τον κώδωνα για τη λήξη της προθεσμίας αύριο Παρασκευή. Όπως σημειώνει, έχουν...

ΕΔΟΕΑΠ SOS Την «επικαιροποίηση στοιχείων ασφαλισμένου» στο edoeap.gr, υπενθυμίζει και πάλι ο ΕΔΟΕΑΠ και κρούει τον κώδωνα για τη λήξη της προθεσμίας αύριο Παρασκευή. Όπως σημειώνει, έχουν ανταποκριθεί 8.604 ασφαλισμένοι σε σύνολο 17.500.

Εκδήλωση ΜΜΕ Ι Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας (Α ΚΑΠΗ, Καλαντζάκου 7) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Τα ΜΜΕ της Αριστεράς σήμερα» με ομιλητές τον διευθυντή της εφημερίδας "Η Αυγή" Άγγελο Τσέκερη και τον διευθυντή του 105,5 Στο Κόκκινο Νίκο Σβέρκο.

Εκδήλωση ΜΜΕ ΙΙ «Στα άγνωστα νερά των fake news: Οι ύφαλοι για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τον πολιτισμό» είναι το θέμα της ανοικτής εκδήλωσης που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στις 7.30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στην Καλαμάτα. Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ο Γιώργος Πλειός, καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, και οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Νίκος Σβέρκος.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο