Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές έφτασε η συνέντευξη Αλ. Τσίπρα 636.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν στο σύνολό της, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη το βράδυ, ώρα 20.00 έως 21.05, στο Open. Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Έλλη Στάη παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό (κάλυψη) 1.448.000 τηλεθεατές, ή 13,8% του πληθυσμού άνω των… 4 ετών, όπως μετράται η τηλεθέαση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το μερίδιο τηλεθέασης του σταθμού τριπλασιάστηκε στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αγγίζοντας το 14,7%.

«Η Επόμενη Μέρα» με τον Άρη Ραβανό, απόψε, ώρα 19.15, στην ΕΡΤ1, επικεντρώνει στην καυτή πολιτική επικαιρότητα: Οι πολιτικές εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται με τη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου. Πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό - η κυβερνητική πλειοψηφία και η εμπιστοσύνη της Βουλής. Ο απόηχος της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα. Τι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κρίσιμη ψηφοφορία για την αλλαγή συντάγματος στα Σκόπια.

Βουρ για Γιουροβίζιον Ομάδα εργασίας (άμισθη), η οποία θα διατυπώσει γνώμη σχετικά με την ανάθεση σε καλλιτέχνη της συμμετοχής στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019, συγκροτήθηκε στην ΕΡΤ. Η ομάδα εργασίας απαρτίζεται από τον συνθέτη και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ Δημήτρη Παπαδημητρίου (πρόεδρο) και μέλη τους μουσικούς παραγωγούς Πέτρο Αδάμ και Γιάννη Πετρίδη, τον δημοσιογράφο Φώτη Απέργη, τη δημοσιογράφο και διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Μαρία Κουφοπούλου και την προϊσταμένη Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων Σοφία Δρανίδου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Τέλ Αβίβ και περιλαμβάνει τους δύο ημιτελικούς στις 14 και 16 Μαΐου 2019 και τον τελικό στις 18 Μαΐου 2019.

Νέα διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha αναλαμβάνει η Άρτεμις Δήμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού. Μετά την αποχώρηση του Β. Παπαδρόσου, ο Alpha υπόσχεται ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «θα δίνει καθημερινά μια ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας αλλά και όλων των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία και τον πολίτη». Η Α. Δήμου αποτελεί μέλος της οικογένειας του Alpha τα τελευταία 10 χρόνια, με πολυετή πείρα στον χώρο των ΜΜΕ.

Ο νόμος είναι νόμος Χωρίς πρόγραμμα χθες το Νέο Κανάλι - Epsilon (πρώην Extra), πρόβαλλε κάρτα η οποία ανέφερε: «Στον τηλεοπτικό σταθμό Α.Ε. Channel έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της αναστολής της μετάδοσης του τηλεοπτικού του προγράμματος με την 155/2018 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης / Ξανά μαζί σας από αύριο Παρασκευή». Η κύρωση επιβλήθηκε από το ΕΣΡ για το ρατσιστικό σχόλιο του Τάκη Τσουκαλά εναντίον του Θ. Αντετοκούνμπο, τον οποίο αποκάλεσε "πίθηκο". Στο Epsilon έχει επιβληθεί επίσης χρηματική κύρωση ύψους 30.000 ευρώ για τις παραβάσεις ρατσιστικού λόγου, προσβολής προσωπικότητας και χαμηλής ποιότητας προγράμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL