Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.7°C25.2°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C23.0°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C21.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
22 °C
21.5°C23.8°C
2 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.1°C23.5°C
0 BF 60%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τρίωρη στάση εργασίας στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική» κήρυξε η ΕΣΗΕΑ για σήμερα, από τις 12.00 έως τις 15.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική» και στην ιστοσελίδα «www.naftemporiki.gr». Η στάση κηρύχθηκε προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για καίρια εργασιακά θέματα, μεταξύ των οποίων και το μισθολογικό.

Έκτακτη πολιτική εκπομπή σήμερα στην ΕΡΤ Ο Γιάννης Δάρρας θα συντονίζει πολιτικό πάνελ, εν όψει της επίσκεψης της καγκελαρίου Α. Μέρκελ στην Αθήνα και τις επαφές της με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Από τη συζήτηση, ώρα 7.05 μ.μ. στην ΕΡΤ1, δεν θα απουσιάσουν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Τα βραβεία Μπότση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας απονέμονται την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αποχώρησε από τον Alpha ο Βασίλης Παπαδρόσος, γενικός διευθυντής Ειδήσεων, και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα αναλάβει γενικός διευθυντής Ειδήσεων του ομίλου ΣΚΑΪ, στη θέση του Ν. Φιλιππίδη, ο οποίος αποχώρησε προχθές. Το δελτίο ειδήσεων του Alpha τα τελευταία χρόνια είχε εξαιρετική απήχηση και υψηλή τηλεθέαση, ενώ συγχρόνως κρατούσε ισόρροπη στάση στην παρουσίαση της ειδησεογραφίας και με αυτόν τον τρόπο διαφοροποιούνταν θετικά από τα υπόλοιπα κανάλια. Να περιμένουμε κάτι παρόμοιο από τον Β. Παπαδρόσο; Ή μπα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL