Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
18 °C
14.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.0°C13.9°C
0 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.0°C16.6°C
4 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Επί ποδός τα κανάλια τις τελευταίες μέρες για την ενημέρωση σχετικά με τον χιονιά που επικρατεί σε όλη τη χώρα. Από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι ενημερώνουν για τις θερμοκρασίες, την κατάσταση των δρόμων, το ύψος του χιονιού, τα δρομολόγια στις υπεραστικές, θαλάσσιες και εναέριες συγκοινωνίες, αλλά μεταφέρουν και πληροφορίες και συμβουλές των αρμοδίων.

Τούτων δοθέντων, κανένα νόημα δεν έχουν οι «απευθείας συνδέσεις» με τη Μαλακάσα, το Καπανδρίτι ή άλλες χιονισμένες περιοχές της Αττικής μέσα στην άγρια νύχτα από δημοσιογράφους παγωμένους και «στρωμένους» με χιόνι στους -5 βαθμούς να περιγράφουν “πόσο πολύ το έχει στρώσει εδώ”. Για τη δήθεν "ενημέρωση". Τα βίντεο με τα χιονισμένα τοπία νωρίτερα, πριν πέσει η νύχτα, είναι απολύτως επαρκή για την ενημέρωση των τηλεθεατών.

Αποφασισμένοι να φτάσουν ώς τα ευρωπαϊκά δικαστήρια δηλώνουν οι εργαζόμενοι τεχνικοί του Βήμα FM προκειμένου να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα από τον νέο ιδιοκτήτη του σταθμού Β. Μαρινάκη και την εταιρεία Άλτερ Έγκο. Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας - ΕΤΕΡ Παναγιώτης Μαυράκης, ο Β. Μαρινάκης είναι ο μοναδικός ενεργός επιχειρηματίας ο οποίος πτωχεύει εταιρεία με χρέη στο Δημόσιο. Η αγωγή των εργαζομένων εναντίον του Β. Μαρινάκη, της Άλτερ Έγκο, του Στ. Ψυχάρη και της εταιρείας, με την οποία διεκδικούν τα εργασιακά τους δικαιώματα, μισθούς και αποζημιώσεις, εκδικάστηκε χθες. Η πλευρά Μαρινάκη υποστήριξε ότι δεν έχει ενδιαφέρον να λειτουργήσει τον σταθμό, τον οποίο απέκτησε ως "πακέτο" με άλλες εταιρείες στη δημοπρασία του ΔΟΛ. Σημειώνεται ότι η συχνότητα του σταθμού, 99,5 FM, έχει επιστρέψει στο Δημόσιο με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

«Η επόμενη μέρα» Η υπόθεση Novartis, η συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και τα σενάρια για την επόμενη μέρα της κυβέρνησης θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, απόψε, στις 11 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Καλεσμένοι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Το Ποτάμι Γιώργος Μαυρωτάς και ο πρώην υπουργός Νίκος Μπίστης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL