Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Σε αναμονή των εξελίξεων στους ΑΝ.ΕΛΛ. / Αύριο Τετάρτη η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Open
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε αναμονή των εξελίξεων στους ΑΝ.ΕΛΛ. / Αύριο Τετάρτη η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Open

Για αύριο Τετάρτη μεταφέρεται η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Έλλη Στάη στο Open, η οποία είχε προγραμματιστεί για απόψε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου, η συνέντευξη αναβλήθηκε λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων».

Παρότι δεν έγιναν γνωστές οι «υποχρεώσεις» του πρωθυπουργού, πολλοί είναι αυτοί που συνδέουν την αναβολή της συνέντευξης με τις εξελίξεις στα όργανα των ΑΝ.ΕΛΛ. που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα. Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής σχετικά με την πορεία της συμμετοχής τους στο κυβερνητικό σχήμα εν όψει της συμφωνίας των Πρεσπών. Η ενημέρωση του πρωθυπουργού από τον Πάνο Καμμένο θεωρείται βέβαιη.

Εάν η επικοινωνία Τσίπρα - Καμμένου σήμερα, θα γίνει ακριβώς την ώρα του δελτίου του Open δεν μπορεί να προβλεφθεί. Όμως αυτό που φαίνεται βέβαιο είναι ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αφήσει τις εξελίξεις να προηγηθούν σήμερα και αύριο να έχει την ευκαιρία να τοποθετηθεί και να σχολιάσει.

Από την πλευρά του Open οι προετοιμασίες συνεχίζονται. Το δελτίο ειδήσεων αύριο θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας, η πρόβλεψη είναι για το δίωρο από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Η προγραμματισμένη ελληνική σειρά “Ο πρίγκηπας της φωτιάς” δεν θα μεταδοθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL