Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.0°C
4 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.2°C18.6°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.0°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Οι περιφερειακοί και δορυφορικοί Πρόσκληση στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να καταθέσουν αίτημα παραμονής ή ένταξής τους στη δορυφορική της πλατφόρμα, απευθύνει η Cosmote TV. Η πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε όλους τους νομίμως λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς που εκπέμπουν νόμιμα και αφορά συνεργασία τριών ετών.

Μόνο οι αδειούχοι Όπως σημειώνεται επίσης, σε περίπτωση που προκηρυχθεί αδειοδότηση από το ΕΣΡ για τους σταθμούς περιφερειακής εμβέλειας, προκειμένου να αναμεταδίδονται από την πλατφόρμα Cosmote TV, θα πρέπει προηγουμένως να έχουν αδειοδοτηθεί.

ΣΕΠΕ: Να πληρώσει ο Μαρινάκης Να ορίσει άμεσα διοίκηση στον Βήμα FM και να καταβάλει τους χρωστούμενους μισθούς στους εργαζόμενους καλεί την εταιρεία Άλτερ Έγκο ("Βήμα", "Νέα" κ.λπ.) του Βαγγέλη Μαρινάκη το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Το πόρισμα του ελέγχου του ΣΕΠΕ αναγνωρίζει ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός Βήμα FM δεν μπήκε ποτέ σε εκκαθάριση, όπως ο ΔΟΛ, συνεπώς ο μέτοχος (Μαρινάκης 99,75%) οφείλει να καταβάλει μισθούς και να συστήσει την εταιρεία. Όπως υπενθυμίζει η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας Αττικής - ΕΤΕΡ, είναι η δεύτερη φορά που η Πολιτεία αναγνωρίζει και υποδεικνύει τις ευθύνες της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ραδιοσταθμό Βήμα FM. Θυμίζουμε πως ανάλογο ήταν και το πόρισμα του υπουργείου Εργασίας μετά την τριμερή συνάντηση τον Ιούνιο του 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL