Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η αυλαία άνοιξε για την ενημέρωση στην ΕΡΤ Ένα δείγμα του νέου προγράμματος της ΕΡΤ ξεκίνησε χθες με την επίσημη πρώτη τής σαιζόν ορισμένων από τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τη Μαρία Αλεξάκη πρωί - πρωί είπαν την πρώτη καλημέρα, στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση». Η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Κώστας Λασκαράτος και ο Νίκος Μερτζάνης στη συνέχεια με την εκπομπή «Απευθείας», ενώ ο Κώστας Αρβανίτης στις 12.50 στην «Άλλη διάσταση» φιλοξένησε τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη σε μια εξαιρετική συνέντευξη. Η «Δεύτερη ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου επανήλθε στις 16.00, με σχολιαστές τον Σωτήρη Καψώχα και τον Κώστα Αργυρό.

Θράσος Εξώδικο κατά του Νίκου Χατζηνικολάου έστειλε ο Α. Φλώρος της Energa, μετά το σχόλιο του εκδότη της "Realnews" στο Twitter σχετικά με την αποφυλάκισή του: «Να γίνει αυστηρός έλεγχος! Δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες αυτή η αποφυλάκιση!» έγραψε ο Ν. Χατζηνικολάου και ο αποφυλακισθείς Άρης Φλώρος θεώρησε, σύμφωνα με το εξώδικο, ότι η κρίση είναι εντελώς αυθαίρετη. «Τώρα... τρόμαξα»! απάντησε ο Ν. Χατζηνικολάου.

Πρωτότυπη καμπάνια για το νέο πρόγραμμα του Alpha Με πρωταγωνιστές τούς παρουσιαστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους του σταθμού, δημιούργησε 18 διαφημιστικά σποτ για το πρόγραμμα της σαιζόν 2018-19 με σλόγκαν «Alpha! Ζεις μαζί του!». Η κάμερα κινείται συνεχώς μέσα στο σπίτι μιας οικογένειας και αποκαλύπτει σιγά-σιγά τα κεντρικά πρόσωπα του Alpha ως μέλη της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL