Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Σήμερα η Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και τρίωρη στάση εργασίας Πραγματοποιείται στις 11.00 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28). Προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων, πραγματοποιείται τρίωρη στάση εργασίας 11.00 - 14.00 για τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια, της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης - Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες).

Τιμητικό βραβείο στον Θ. Κυριακού Το βραβείο “2018 Capital Link CSR Leadership Award” Διεθνούς Προσωπικότητας έλαβε ο πρόεδρος του ομίλου Antenna Θοδωρής Μ. Κυριακού στο 8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link με θέμα «Διεθνοποίηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας - Μία νέα διάσταση ΕΚΕ», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων..

Ο Βασίλης Χιώτης ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή στη “Βραδυνή της Κυριακής”. Στόχος της διοίκησης και του νέου διευθυντή είναι ο εκσυγχρονισμός της έντυπης και ηλεκτρονικής παρουσίας της εφημερίδας.

Ανακατατάξεις και στον Όμιλο Real Η διεύθυνση του Real FM υπάγεται στον γενικό διευθυντή του ομίλου Βαγγέλη Σπάρταλη. Τη Διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ψάλτης και τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος.

Η Νάνα Μούσχουρη εξομολογείται Λίγο πριν εμφανιστεί στο Ηρώδειο, ξεδιπλώνει στον Φώτη Απέργη την ιστορία της ζωής της. Τις συμβουλές του Χατζιδάκι, του Γκάτσου, του Χορν και της Κάλλας. Μιλάει για τις νύχτες με τον Κουίνσι Τζόουνς στα τζαζ κλαμπ του Χάρλεμ, για το φλερτ με τον Ντελόν, τα δάκρυα της Μάρλεν Ντίτριχ και τη συζήτηση για την ποίηση στην κουζίνα του Λέοναρντ Κοέν. Από χθες και σήμερα και αύριο το απόγευμα στην εκπομπή του Φώτη Απέργη, στις 19.00, στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL