Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

SBC εναντίον Digea για το «μαύρο» Μία εβδομάδα μετά το «μαύρο» στο SBC, το περιφερειακό κανάλι της Αττικής, στρέφεται εναντίον της Digea και επισημαίνει ότι ήδη γνωρίζει ότι: α) η απόφαση του ΕΣΡ σε κανένα σημείο δεν «διατάσσει» τη διακοπή του σήματος του καναλιού και β) εκκρεμεί απόφαση του ΣτΕ σε προσφυγή του καναλιού. «Η σπουδή της Digea προκαλεί εντύπωση, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν επέρχεται από τη λειτουργία του σταθμού καμία βλάβη σε κανέναν τρίτο. Αντιθέτως, η ζημιά από την απόφαση αυτή για το SBC είναι ανεπανόρθωτη» σημειώνει το κανάλι.

Από τη Σεούλ στην Αθήνα Ειδικό κλιμάκιο (location scouters) εταιρειών παραγωγής κινηματογραφικού και τηλεοπτικού περιεχομένου θα επισκεφθεί την Αθήνα τον Ιούλιο προκειμένου να διερευνήσει τις προοπτικές για γυρίσματα στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον επιβεβαιώθηκε έπειτα από επίσκεψη του γενικού γραμματέα ενημέρωσης Επικοινωνίας στη Νότια Κορέα και τις επαφές του με σημαντικές εταιρείες παραγωγής, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης.

Η ΕΣΗΕΑ ζητά τριμερή συνάντηση με το υπ. Εργασίας α) για την καθυστέρηση δεδουλευμένων αποδοχών στο συγκρότημα Δημοκρατικός Τύπος (εφημερίδες "Δημοκρατία", "Εστία", "Espresso" κ.λπ.) και β) για το μπαράζ απολύσεων δημοσιογράφων στο Ραδιόφωνο 24/7 που έχουν δημιουργήσει κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους εργαζόμενους

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ καλείται την Τρίτη 3 Ιουλίου, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Στύλοι Ολυμπίου Διός), με θέματα ημερήσιας διάταξης απολογισμό, προϋπολογισμό, εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ, εξουσιοδότηση για ΣΣΕ, απεργίες, ημερομηνία ψηφοφορίας για Εφορευτική Επιτροπή κ.ά.

Συνεργασία Epsilon με τη Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε επισήμως το κανάλι. Η συνεργασία περιλαμβάνει την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι ταλέντων "X-Factor" αλλά και ένα σόου με κεντρικό πρόσωπο την ίδια την τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL