Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Παρέμβαση Κοντονή υπέρ του αντιφασιστικού λόγου στο FB Το συμβούλιο των υπουργών Δικαιοσύνης της Ε.Ε. ενημέρωσε ο Σταύρος Κοντονής για την παρέμβαση του Facebook σε αντι-ναζί ανάρτηση του δημοσιογράφου Ν. Μπογιόπουλου, την οποία το FB θεώρησε... επιβλαβές και βίαιο περιεχόμενο και την κατέβασε. Ο Σ. Κοντονής ανέφερε ότι είναι απαράδεκτη η επιβολή λογοκρισίας από το Facebook μέσω της φίμωσης της ιστορικής μνήμης για τις ναζιστικές θηριωδίες στην Κάνδανο, που είχε αναρτήσει ο δημοσιογράφος. Ο επίτροπος Τζ. Κινγκ δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό, το οποίο θα ερευνήσει άμεσα η Επιτροπή. Στην ίδια κατεύθυνση τοποθετήθηκαν υπουργοί Δικαιοσύνης και άλλων κρατών - μελών.

Απευθείας την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη, στη συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου των τομεαρχών της Ν.Δ., στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, θα μεταδώσει σήμερα στις 13.00 η ΕΡΤ2.

Αποχωρεί από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ2 στις 23.00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας επικαλούμενος λόγους επαγγελματικής αξιοπρέπειας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για προβλήματα συνεργασίας με την υπεύθυνη αρχισυντάκτρια του δελτίου. «Θα συνεχίσω να υπηρετώ τη δημόσια ραδιοτηλεόραση με πίστη στην αποστολή της για πολυφωνική και έντιμη ενημέρωση» σημειώνει ο Γ. Δάρρας σε ανάρτησή του στο FB.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL