Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.6°C26.6°C
1 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C26.5°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
0 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την TV «Τηλεοπτική πραγματικότητα και πολιτισμός: Όψεις - στρεβλώσεις - ανισότητες» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει σήμερα, ώρες 10.00 - 17.00, το Τμήμα Τέχνης και Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη. Οι εργασίες της θα ξεκινήσουν με χαιρετισμό του γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου, που θα εκπροσωπήσει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Με εισηγήσεις τους παρεμβαίνουν οι: Γιούλη Ιεραπετριτάκη, Σοφία Καϊτατζή - Γουίτλοκ, Παύλος Νεράντζης, Άρης Στυλιανού, Στράτος Κερσανίδης, Βάλια Ζαπώνη, Έλσα Δεληγιάννη, Αλέξανδρος Κάρτερ Μπαξ, Φίλιος Στάγκος, Κλέαρχος Τσαουσίδης, Τάσσος Δίκας, Ευτυχία Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Γιώργος Δαρεμάς, Στεφανία Πουλάκη, Χαρά Καφαντάρη, Ιωάννα Αθανασάτου, Ευάγγελος Λιότζης, Χριστίνα Αδάμου.

Η ημερίδα περιλαμβάνει τέσσερις κύκλους συζητήσεων: ιδιωτική τηλεόραση, δημόσια τηλεόραση, συμμετοχή των πολιτών, γυναίκα και τηλεόραση.

Ελληνοτουρκικές σχέσεις Απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν σήμερα τον ελληνικό λαό για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα επιχειρούν να δώσουν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκπομπή «Checkpoint Alpha» το Σάββατο στη 1.15 μετά τα μεσάνυκτα.

Αναληθή τα σενάρια περί πώλησης της “Καθημερινής” Αυτό ανακοίνωσε η εφημερίδα συμπληρώνοντας ότι «καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL