Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Athens Electronix 2018 Το πανελλαδικό συνέδριο/ έκθεση Athens Electronix 2018 πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς στον Παράδεισο Αμαρουσίου (Μεσογείων 151). Πρόκειται για εκδήλωση που αφορά συστήματα ασφαλείας και τηλεόραση, με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων εταιρειών του κλάδου και πραγματοποιείται από την εταιρεία Libra Press, τα περιοδικά “Ψηφιακή Τηλεόραση” και “Security Report” και την ιστοσελίδα Satleo.gr. Η είσοδος στο συνέδριο, από τις 9 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ είναι δωρεάν. Το μόνο που απαιτείται είναι η επιτόπου εγγραφή.

Ο Α. Κανάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με αυξημένο ρόλο Για τα επόμενα τρία χρόνια, ώς το 2021 επεκτείνει ο ΑΝΤ1 τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη («Ράδιο αρβύλα»). Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συνεργασία αφορά τόσο την επαναφορά της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», όσο και τη δημιουργία νέας εκπομπής, που αναμένονται σύντομα στον αέρα. Η συνεργασία επεκτείνεται επίσης και στον γενικότερο σχεδιασμό και στην καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης του καναλιού (μετά τα μεσάνυχτα), στην οποία το κανάλι δίνει ξεχωριστό βάρος.

Εμπλοκή στην ένταξη στον ΕΔΟΕΑΠ δημοσιογράφων που απασχολούνται με «μπλοκάκι» (ΔΠΥ) διαπιστώνει ο ΕΔΟΕΑΠ και ενημερώνει με επιστολή του την ΕΣΗΕΑ και την ΕΠΗΕΑ και καλεί για τις ενέργειές τους. Όπως επισημαίνει η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, μετά από επαφές που είχε με το υπουργείο Εργασίας και τον ΕΦΚΑ, έγινε γνωστό ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι δεν εντάσσονται στις διατάξεις του σχετικού νόμου.

Ο Γιάννης Αμανατίδης είναι προσκεκλημένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά», το Σάββατο στις 12.30 μ.μ. στην ΕΡΤ1. Ο υφυπουργός Εξωτερικών μιλά για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, την κυπριακή ΑΟΖ, τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, καθώς και για το σκάνδαλο Novartis.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL