Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Περισσότερο "Mitsi Show" Η επιτυχία της σατιρικής εκπομπής του Γιώργου Μιτσικώστα, που προβάλλεται λίγο πριν από το δελτίο ειδήσεων, δεν μένει αναξιοποίητη από την ΕΡΤ. Αφενός μεν προβάλλεται κάθε βράδυ σε επανάληψη, ακριβώς τα μεσάνυχτα ή λίγο μετά, το επεισόδιο της ίδιας μέρας. Από αυτή την Κυριακή, όμως, τα καλύτερα από το "The Mitsi Show" θα προβάλλονται στις 5 μ.μ. σε μια χορταστική «Best of» εκπομπή.

Γκρίνια στην ΕΡΤ και αλληλοκαταγγελίες ένθεν κακείθεν. Οι μεν καταγγέλλουν ευνοιοκρατία, χαριστικές αναθέσεις εξωτερικών παραγωγών από τη διοίκηση σε εταιρείες που δεν έχουν συσταθεί καν και διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Η διοίκηση απαντά ότι τηρεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες, επιλέγει τις πιο οικονομικές παραγωγές και διαβεβαιώνει για εσωτερικό έλεγχο για παρελθούσες χρήσεις. Αιχμή των καταγγελιών, η παραγωγός με προσβάσεις στην ΕΡΤ εδώ και δεκαετία Ανθή Τούμπη. Τα λεφτά είναι πολλά και ορισμένοι μέσα και έξω από την ΕΡΤ ανήκουν στην κατηγορία «μαζί τα φάγαμε». Ας αφήνουν λοιπόν τον κ. Κωνσταντινόπουλο του ΠΑΣΟΚ να καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή για «κακοδιαχείριση» όταν με τη σύμπραξη της παράταξής του, η Ν.Δ. έβαλε το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Επιστροφή Λαζόπουλου Τους "10 Μικρούς Μήτσους" προετοιμάζει να επαναφέρει στη μικρή οθόνη ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από δεκαπέντε χρόνια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο συμφωνίας με στελέχη του ΑΝΤ1 για την παραγωγή 8 επεισοδίων που θα προβληθούν εντός της σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL