Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η απεργία, το ΕΣΡ και οι άδειες Η απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ήταν η αιτία που ανέβαλε χθες Δευτέρα το ΕΣΡ την αποσφράγιση και έλεγχο των φακέλων των καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειες. Η αποσφράγιση αναβλήθηκε και την περασμένη Παρασκευή, οπότε απεργούσαν επίσης τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Σήμερα λειτουργούν κανονικά. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΣΡ, η σχετική εργασία θα ξεκινήσει σήμερα.

Αλαφούζος: "Δεν μας αγοράζει ο Μαρινάκης" Τη φημολογία των τελευταίων ημερών περί εξαγοράς του ΣΚΑΪ από τον Β. Μαρινάκη διέψευσε ρητά ο Γιάννης Αλαφούζος χθες το απόγευμα μιλώντας στους εργαζόμενους του σταθμού. Για τη φημολογία απέδωσε την ευθύνη στην... κυβέρνηση και στους ανταγωνιστές του, και δη σε έναν συγκεκριμένο, τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Γ. Αλαφούζος δήλωσε έτοιμος επίσης να διεκδικήσει και θεματική άδεια, όπως είπε, σε συνεργασία με άλλο τηλεοπτικό παίκτη.

«Επιχειρήματα» είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο, στις 2 μ.μ., στην ΕΡΤ2, με παρουσιαστή τον Χρήστο Παγώνη. Η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός, η καινοτομία, το ψηφιακό σήμερα και αύριο, είναι τα θέματα με τα οποία ασχολείται η εκπομπή. Η Ελλάδα που παράγει, ο κόσμος που αλλάζει σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο. Τα «Επιχειρήματα» θα αφουγκράζονται και θα αναδεικνύουν τις νέες τάσεις, τα προβλήματα και θα δίνουν φωνή στις παραγωγικές τάξεις της χώρας. Θα εμπνέονται από την Ελλάδα που καινοτομεί, εξάγει, παράγει και παράλληλα θα απευθύνονται στην Ελλάδα που επιθυμεί να παράξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL