Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Ανοικτές προοπτικές για το Έψιλον
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανοικτές προοπτικές για το Έψιλον

Ένα εντελώς νέο κανάλι πρόκειται να χτιστεί σταδιακά, αλλά πάντως σύντομα, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας και την εξαγορά του από τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Το Έψιλον θα μετεγκατασταθεί, θα αλλάξει σήματα και λογότυπο, θα ενισχύσει το πρόγραμμά του, με τη φιλοδοξία να γίνει άμεσα ανταγωνιστικό με τα μεγάλα πανελλαδικά κανάλια.

Αυτή είναι εξάλλου η εντολή της νέας ιδιοκτησίας. Η αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή, με την ενίσχυση της ενημέρωσης: ο σταθμός ενέταξε στο πρόγραμμα του δύο μικρής διάρκειας δελτία ειδήσεων, ένα το πρωί, στις 11.25, και ένα το μεσημέρι, στις 15.30.

Ο νέος ιδιοκτήτης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του σταθμού και μίλησε στους εργαζόμενους την περασμένη εβδομάδα, λίγο μετά τη συμφωνία για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών του. Απαντώντας σε ερώτηση εργαζόμενου σχετικά με την τήρηση των όρων των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ιδίως για το τεχνικό προσωπικό του σταθμού, ο Ι. Σαββίδης απάντησε ότι οι εργαζόμενοι θα αμείβονται σύμφωνα με τον νόμο. Σε ερώτηση σχετικά με την πολιτική γραμμή του σταθμού, ο επιχειρηματίας απάντησε διπλωματικά ότι το κανάλι «θα βρίσκεται στο πλάι όποιας κυβέρνησης ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου».

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι ο σταθμός θα μετακομίσει σε νέες εγκαταστάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το παλιό στούντιο του MEGA στην Παιανία, ωστόσο δεν ανακοινώνεται επισήμως, καθώς δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται επίσης να γίνει επένδυση και σε νέα μηχανήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL