Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Στην ΕΡΤ τα δικαιώματα μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στην ΕΡΤ τα δικαιώματα μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 στην Πιονγκτσάνγκ της Κορέας, καθώς και των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 εξασφάλισε η ΕΡΤ, κατόπιν συμφωνίας με την Discovery Communications, προσφέροντας ένα ακόμα αθλητικό υπερθέαμα ελεύθερα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας για μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης των Ολυμπιακών Αγώνων σε όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο κοινό από κάθε άλλη φορά, η Discovery Communications και η ΕΡΤ ανακοίνωσαν μακροπρόθεσμη συνεργασία, η οποία θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά στους Έλληνες φιλάθλους τη δυνατότητα παρακολούθησης από πολλαπλές οθόνες -τηλεόραση, υπολογιστή, tablets και κινητά» αναφέρει η ΕΡΤ σε σχετική της ανακοίνωση.

«Μέσω της συμφωνίας, η ΕΡΤ αποκτά τα αποκλειστικά δικαιώματα γραμμικής και μη γραμμικής τηλεοπτικής μετάδοσης των Αγώνων σε κανάλια ελεύθερης λήψης, ακολουθώντας για μία ακόμα φορά την πολυετή παράδοση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στη μετάδοση μείζονος σημασίας αθλητικών γεγονότων.

Επιπροσθέτως, η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα ψηφιακής μετάδοσης του περιεχομένου που προβάλλεται από τα γραμμικά της κανάλια, προκειμένου να παράσχει στους τηλεθεατές υπηρεσίες catch–up, μέσω της υβριδικής πλατφόρμας που θα θέσει σε λειτουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ΕΡΤ απέκτησε επίσης τα ραδιοφωνικά δικαιώματα, καθώς και το δικαίωμα μετάδοσης στιγμιοτύπων στο πλαίσιο των ειδήσεων και των ενημερωτικών της εκπομπών στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο» τονίζει η ΕΡΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL