Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Η Α. Ασημακοπούλου παραδέχεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ είναι σύμβουλος της ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Α. Ασημακοπούλου παραδέχεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ είναι σύμβουλος της ΝΔ

Αίσθηση προκαλεί η παρουσία αντιπροέδρου ανεξάρτητης αρχής σε ρόλο συμβούλου της ΝΔ σε συνάντηση που είχε η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με εκπροσώπους των ιδιωτικών ραδιοσταθμών.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Παπουλάκης είναι σύμβουλος της ΝΔ αλλά υποστήριξε ότι δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου για τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

"Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης, μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής", σημείωσε η Α.Ασημακοπούλου.

Σχολιάζοντας πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης δηλώνουν «άναυδες» με το γεγονός ότι ένα στέλεχος ανεξάρτητης Αρχής παραβρίσκεται σε συνάντηση κομματικών στελεχών, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο και ασυμβίβαστο με τον ρόλο της ανεξάρτητης Αρχής το θέμα. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές, δηλώνουν ότι δεν εμπλέκονται επ' ουδενί σε γεγονότα και καταστάσεις των ανεξάρτητων Αρχών εκφράζοντας παράλληλα εμπιστοσύνη προς τον θεσμικό ρόλο που αυτές επιτελούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος", ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, Νίκος Παπαουλάκης έδωσε το παρών σε συνάντηση της ΝΔ  με τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας ,στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο, το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Οκτωβρίου.

Στην συνάντηση, η τομεάρχης Επικοινωνίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται να πρότεινε στους  εκπροσώπους των ραδιοσταθμών να διατυπώσουν τις προτάσεις τους ώστε η  αξιωματική αντιπολίτευση να τις αξιοποιήσει ως θέσεις της  στην πρόταση νόμου που θα φέρει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η συνάντηση στο Μοσχάτο, ήταν σε εξέλιξη, όταν στην αίθουσα πέρασε ο αντιπρόεδρος της  ΕΕΤΤ, της ανεξάρτητης αρχής με εποπτικές αρμοδιότητες στο ευρύ φάσμα των τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών, Νίκος Παπαουλάκης  ο οποίος πήρε θέση δίπλα στην βουλευτή της ΝΔ, σα να επρόκειτο για σύμβουλο της, αναφέρουν ραδιοτηλεοπτικές πηγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL