Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.6°C26.6°C
1 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C26.5°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
0 BF 33%
Επιστολή Mega στην Alpha Bank για καταβολή μισθών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιστολή Mega στην Alpha Bank για καταβολή μισθών

Ενώ επιβεβαιώνει την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο Mega, μέσω της κυπριακής «Dimera», την ίδια ώρα, με επιστολή προς τα στελέχη της Alpha Bank, η Τηλέτυπος ζητά να καταβληθούν στους εργαζόμενους οφειλόμενες αποδοχές.

Όπως αναφέρει η Τηλέτυπος, 326 εργαζόμενοι της εταιρείας παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο του 2016, παρότι συνεχίζουν να εργάζονται και να διατηρούν «την εταιρεία εν ζωή και με ενεργό θέση στη διαφημιστική αγορά». Όπως σημειώνεται στην επιστολή: «Χάρη στην επίμονη προσπάθειά μας, η εταιρεία συνεχίζει να πραγματοποιεί επί καθημερινής βάσεως έσοδο, το οποίο έχει ήδη απομειώσει σημαντικά το προς την τράπεζά σας και τους λοιπούς ομολογιούχους υπόλοιπο δανεισμού της Τηλέτυπος».

Η επιστολή αναφέρεται επίσης στην προσωρινή διαταγή που της χορηγήθηκε από το δικαστήριο, ώστε να είναι δυνατή η διάθεση ποσού για μισθοδοσία του προσωπικού. Και ζητά αποδέσμευση ποσού, έτσι ώστε να καταβληθεί μισθοδοσία μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2016, συνολικού ύψους 985 χιλιάδων ευρώ.

Συμπληρώνει δε ότι: «Οι συνέπειες τυχόν αρνήσεώς σας είναι καταστροφικές για τις οικογένειές μας (ήδη υπάρχουν συνάδελφοι που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν δάνεια και βασικές βιοτικές ανάγκες ή διαβιούν ακόμη χωρίς ηλεκτροδότηση) και θα θεωρούσαμε αδιανόητη την έμπρακτη αδιαφορία έναντι της προσφοράς μας και την τήρηση προκλητικά ανάλγητης στάσης ενώπιον προβλήματος με τόσο έντονο κοινωνικό χαρακτήρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL