Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η ΕΡΑ Αιγαίου αντιστέκεται και μεταδίδει

Στον «αέρα» παραμένει ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ Αιγαίου - Εκπέμπει και η ΕΡΑ στην Κρήτη

Στον «αέρα» παραμένει ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ Αιγαίου, καθώς δημοσιογράφοι και τεχνικοί εξακολουθούν παρά την κυβερνητική απαγόρευση να εκπέμπουν από την Μυτιλήνη. Οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού είναι από χτες το απόγευμα περικυκλωμένες από πλήθος κόσμου που συμπαρίσταται στους εργαζόμενους της ΕΡΑ. «Η ισχυρή παρουσία του κόσμου έχει αποτρέψει ως τώρα τις όποιες σκέψεις της αστυνομίας να πλησιάσει το σταθμό» σημειώνει η δημοσιογράφος του σταθμού Έλλη Μυρσίνη.

Χαρακτηριστικές είναι οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις στο πρόγραμμα του σταθμού από ακροατές των ακριτικών νησιών που από χτες το βράδυ μετά το «μαύρο» της ΕΡΤ, αν δεν διαθέτουν δορυφορικές κεραίες, η μόνη εικόνα που έχουν είναι από τα τουρκικά κανάλια.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι τονίζουν:

«Η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συνεχίζει να εκπέμπει με δεκάδες κόσμου να έχει συγκεντρωθεί στο κτίριο του σταθμού και εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης να καταφθάνουν διαρκώς.
Η εκπομπή των τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ σταμάτησε σταδιακά σε όλη τη χώρα. Λίγη ώρα αργότερα είχε κοπεί το σήμα και στους 17 από τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς.
Κόπηκε η πρόσβαση στα e-mail του σταθμού και η σύνδεση με τα κεντρικά της ΕΡΤ.  Οι τεχνικοί μας κατάφεραν να την αποκαταστήσουν λίγη ώρα μετά. Η διαδικτυακή μας εκπομπή δεν απειλείται προς το παρόν. Προσωρινά λειτουργεί το era@aegean.gr

Το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Ράδιο Λόφος» αναμεταδίδει το πρόγραμμα της ΕΡΑ ΑΓΑΙΟΥ. Ευχαριστούμε θερμά τους φοιτητές για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Παραμένουμε ΟΛΟΙ στο κτίριο υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στην ενημέρωση. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να σταματήσουμε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Η ΕΡΤ πρέπει και θα μείνει ανοιχτή.

Η Χούντα δε θα περάσει».

Ενημέρωση από την Κρήτη

Η ΕΡΑ Ηρακλείου συνεχίζει την μετάδοσή της. Το κτίριο υπό κατάληψη και συγκεντρώνεται κόσμος. Το πρόγραμμα μεταδίδεται από τους 97,5 και τους 103,6.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις