Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Κόσμος πολύς στην ΕΡΤ Έτσι όπως πάνε, σε λίγο τα λεφτά δεν θα φτάνουν και θα αναγκαστούν όχι να μειώσουν, όπως έλεγαν προεκλογικά, αλλά να ζητήσουν και αύξηση! Στο ανταποδοτικό τέλος. Ακόμα επτά συμβάσεις έργου εγκρίθηκαν στην ΕΡΤ, όλες για τα μουσικά σύνολα, φροντιστές, αντιγραφείς, ενορχηστρωτές, βοηθοί παραγωγής, όλοι έως το τέλος του έτους και με δικαίωμα ανανέωσης

Κόσμος πολύς στην ΕΡΤ Έτσι όπως πάνε, σε λίγο τα λεφτά δεν θα φτάνουν και θα αναγκαστούν όχι να μειώσουν, όπως έλεγαν προεκλογικά, αλλά να ζητήσουν και αύξηση! Στο ανταποδοτικό τέλος. Ακόμα επτά συμβάσεις έργου εγκρίθηκαν στην ΕΡΤ, όλες για τα μουσικά σύνολα, φροντιστές, αντιγραφείς, ενορχηστρωτές, βοηθοί παραγωγής, όλοι έως το τέλος του έτους και με δικαίωμα ανανέωσης.

Πανηγυρίζει το Open για αύξηση στην επισκεψιμότητα του Web TV τον Μάιο. Σύμφωνα με το κανάλι, το www.tvopen.gr κατέγραψε 2.396.000 μοναδικούς επισκέπτες τον Μάιο σημειώνοντας άνοδο 13,42% σε σχέση με τον μήνα Απρίλιο. Προσθέτει επίσης ότι οι χρήστες - μοναδικοί επισκέπτες του Web TV έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από την αρχή της χρονιάς (αύξηση 89,96% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2020).

Σε θέση συμβούλου ψυχαγωγίας στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Γιώργο Γαμπρίτσο τοποθετείται ο σκηνοθέτης Γιώργος Σιούλας, μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής Προγράμματος. Σύμφωνα με την απόφαση, ο Γ. Σιούλας θα έχει «ειδικότερο αντικείμενο την παροχή συμβουλών σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ».

Εξαιρετική η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που υποστηρίζει τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, η οποία εκλήθη ως ύποπτη από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Με μια ολιγόλογη, αλλά περιεκτική ανακοίνωση, η ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη συμπαράστασή της στη Γιάννα Παπαδάκου και υπογραμμίζει ότι «δεν μπορεί να εγκαλείται το ρεπορτάζ και η ερευνητική δημοσιογραφία, που αποτελούν συστατικά στοιχεία της ελευθερίας της ενημέρωσης».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις