Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Τοποθετήθηκαν οι νέοι γενικοί διευθυντές της ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τοποθετήθηκαν οι νέοι γενικοί διευθυντές της ΕΡΤ

Εγκρίθηκαν χθες ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΕΡΤ οι νέοι προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων μετά από εισήγηση του διευθύνοντος συμβούλου Γ. Γαμπρίτσου. Οι τοποθετήσεις των προσώπων δείχνουν ότι επιχειρήθηκε να «τακτοποιηθούν» υποχρεώσεις, να εξασφαλιστούν τα «δικά μας παιδιά» και να κρατηθούν ισορροπίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες, εξάλλου, θα αποφασιστούν και τα πρόσωπα για τις διευθύνσεις Ειδήσεων -εδώ υπάρχει μεγάλη... ζήτηση και ζουμερό παρασκήνιο- και Περιφερειακών Σταθμών.

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ τοποθετεί για τρία έτη και μέχρι της 25 Μαΐου 2023:

* Στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης τον Φώτη Καφαράκη. Ο άριστος του Μαξίμου τοποθετήθηκε «αριστίνδην»: δεν προηγήθηκε προκήρυξη της θέσης με το αιτιολογικό ότι ο Φ. Καφαράκης δεν έχει συμπληρώσει έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του ως γενικός διευθυντής. Ήταν από τους πρώτους που ανέλαβαν τα ηνία της ενημέρωσης στην ΕΡΤ με την αλλαγή της κυβέρνησης και πριν καλά - καλά τοποθετηθεί νέο Δ.Σ.

* Στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος τον Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου. Πρόκειται για έμπιστο του προέδρου Κ. Ζούλα, παλιό στέλεχος της ΕΡΤ και με εμπειρία στη Διεύθυνση Οικονομικού της ΕΡΤ. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς, εντελώς ακατάλληλος για τη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος, που έχει αρμοδιότητα το περιεχόμενο και μάλιστα το ψυχαγωγικό περιεχόμενο και τον πολιτισμό. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα δε και το αθλητικό! Πληροφορίες αναφέρουν ότι διεκδικούσε τη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού, η οποία κρατήθηκε και πάλι για τον Ευ. Λουριδά, ο οποίος παραμένει αμετακίνητος για πολλά χρόνια.

* Στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τον Ευάγγελο Λουριδά. Παραμένει ακλόνητος στη θέση και αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι κανείς να γνωρίζει τις διαδικασίες και τη γραφειοκρατία της ΕΡΤ. Τοποθετήθηκε χωρίς προκήρυξη της θέσης.

* Στη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας τον Γιάννη Βουγιουκλάκη. Κατείχε τη θέση και τα προηγούμενα χρόνια. Του πιστώνεται μεταξύ άλλων η υβριδική ΕΡΤ.

* Στη Γενική Διεύθυνση Εμπορικής Εκμετάλλευσης την Κωνσταντίνα Κουτρούλη, με διάρκεια σύμβασης ένα έτος, που μπορεί να ανανεωθεί έως τρία έτη συνολικά. Προέρχεται από τον ΑΝΤ1.

Ανανεώθηκε, επίσης, η θητεία της Χρύσας Μασούρου ως εντεταλμένης συμβούλου προγράμματος. Με προϋπηρεσία στον ΑΝΤ1 και στον Alpha.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL