Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Βγήκαν τα μαχαίρια στη δεξιά πολυκατοικία της ενημέρωσης στην ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βγήκαν τα μαχαίρια στη δεξιά πολυκατοικία της ενημέρωσης στην ΕΡΤ

Τις θέσεις των δύο Διευθυντών Ενημέρωσης προκήρυξε η ΕΡΤ και η προθεσμία λήγει την Κυριακή 24 Μαΐου. Πρόκειται για τη θέση του Διευθυντή Περιφερειακών Σταθμών και του Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημερωτικών Εκπομπών, που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης.  (Παρένθεση: η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης δεν πρόκειται να προκηρυχθεί, όπως λέγεται, με το αιτιολογικό ότι ο σημερινός Γενικός Φώτης Καφαράκης δεν έχει ολοκληρώσει θητεία ενός έτους).

Ήδη, για τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων έχουν βγει τα μαχαίρια εντός της δεξιάς πολυκατοικίας: ο Δημήτρης Απόκης (κλίμα Σαμαρά) διεκδικεί με πάθος (για να το πούμε κομψά) τη θέση και προτάσσει πτυχία και μεταπτυχιακά που αναφέρονται στην προκήρυξη.

Η διοίκηση φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον, να προκρίνει τον Γιάννη Τρουπή, χωρίς κάν πτυχίο, όμως με βαριά ιστορία για το καλό της παρατάξεως: για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ (στην οποία μπήκε χάρη στην προσωπική συνέντευξη με «άριστα» 950/1000) είχε κάνει την ιστορική συνέντευξη τον Δεκέμβριο 2014 του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά, μαζί με τον Γ. Ευθυμίου. Με την κυβερνητική αλλαγή τον Ιούλιο του 2019, ανέλαβε τη μετάβαση του ενημερωτικού της ΕΡΤ στο νέο νεοδημοκρατικό καθεστώς, αναλαμβάνοντας μαζί με τον Φ. Καφαράκη άτυπα ακόμη τότε, τα ηνία της ενημέρωσης.    

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL