Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Δυσκολίες για τα «δικά μας παιδιά» στην ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δυσκολίες για τα «δικά μας παιδιά» στην ΕΡΤ

Ανακαλεί άρον - άρον η διοίκηση της ΕΡΤ την απόφαση πρόσληψης των πέντε δημοσιογράφων - ανταποκριτών στο εξωτερικό με συμβάσεις έργου. Η απόφαση είχε ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΡΤ στα μέσα Απριλίου και φορούσε, μεταξύ άλλων, ανταποκριτή στη Λευκωσία (παρά τη στενή συνεργασία ΕΡΤ - ΡΙΚ), δεύτερο ανταποκριτή στις Βρυξέλλες, δύο δημοσιογράφους για... ριράιτινγκ στο Διαδίκτυο και μία ακόμη αναγκαία ανταποκρίτρια στο Παρίσι.

Και ενώ όλα δούλευαν ρολόι -ας πούμε η δεύτερη ανταποκρίτρια των Βρυξελλών παρέμενε κολλημένη στην Αθήνα-, αίφνης αποφασίζεται να ανακληθεί η απόφαση των συμβάσεών τους για «συνέχιση της διαδικασίας».

Όπως αναφέρει η νέα απόφαση, «προκειμένου να πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης με το σύνολο των υποψηφίων που κρίθηκαν ως επικρατέστεροι, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική πρόσκληση».

Τι ακριβώς συνέβη; Οι πανέξυπνοι της ΕΡΤ διάλεξαν τα σωστά τα παιδιά τα «δικά μας», σύμφωνα με όλους τους τύπους, παρέλειψαν όμως μια σημαντική παράμετρο της προκήρυξης, την προσωπική συνέντευξη. Τι χρειάζεται η συνέντευξη όταν τους δικούς μας τους ξέρουμε;

Όμως ατύχησαν. Διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι τους διεμήνυσαν ότι προτίθενται να προσβάλουν τον διαγωνισμό ως παράτυπο, καθώς η ΕΡΤ παρέλειψε το στάδιο των συνεντεύξεων. Λογικό. Η ΕΡΤ έτσι πήρε πίσω τις προσλήψεις και ξεκινάει συνεντεύξεις. Αν προσλάβει τους ίδιους, θα είναι μεγάλη έκπληξη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL