Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
"Τα στέκια" στους συλλόγους φίλων Στέλιου Καζαντζίδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Τα στέκια" στους συλλόγους φίλων Στέλιου Καζαντζίδη

Ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Δώρας Μασκλαβάνου, μεταδίδει απόψε το βράδυ, στις 8, η ΕΡΤ 2. Το ντοκιμαντέρ, από τη σειρά «Τα στέκια» (παραγωγής 2020), καταπιάνεται με τους συλλόγους φίλων Στέλιου Καζαντζίδη που εντοπίζονται σε όλο τον κόσμο.

Αποτελούν εστίες αναμνήσεων, χώρους αρμονικής συνύπαρξης αλλά και καταφύγια που υποδέχονται τα νέα μέλη με εγκαρδιότητα. Οι πρόεδροι και τα μέλη των συλλόγων συναντιούνται, στήνουν γλέντια, οργανώνουν γιορτές μνήμης, βοηθούν τους συνανθρώπους τους τιμώντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο τον άνθρωπο που, πέρα από προσωπικός "θεός" τους, υπήρξε ο συμπότης τους, η συντροφιά στο ψάρεμα και η ψυχή τής παρέας τους.

Η ξενάγηση στα «στέκια» του Στέλιου Καζαντζίδη θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις αφηγήσεις επιστήθιων φίλων του αλλά και απλών ανθρώπων που μοιράζονται συγκινητικές ιστορίες και στήνουν ένα τρυφερό και αυθεντικό «καζαντζιδικό γλέντι».

Οι άνθρωποι που συμβάλλουν στη διατήρηση της ζώσας μνήμης του είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την ίδρυση, τη διατήρηση και την αδιάλειπτη λειτουργία των συλλόγων φίλων Στέλιου Καζαντζίδη. Από τη Γερμανία, την Κύπρο και τη Φραγκφούρτη μέχρι την Ελασσόνα, οι απανταχού «καζαντζιδικοί» δημιουργούν χώρους αγάπης, αλληλεγγύης και επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL