Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Πόλεμος για τις θέσεις ευθύνης στο ραδιομέγαρο Η πλήρωση του νέου οργανογράμματος της ΕΡΤ ξεκινάει σύντομα και ίσως οι πρώτες προκηρύξεις για τις θέσεις γενικών διευθυντών δουν το φως της δημοσιότητας την ερχόμενη εβδομάδα. Και με δυνατότητα συνεργασίας με «εξωτερικούς», προσωπικό δηλαδή εκτός ΕΡΤ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις για διευθυντές, υποδιευθυντές κ.ο.κ. Η «πληροφορία» ότι το επίδομα θέσης μπορεί να υπερβαίνει κατά πολύ τα 350 ευρώ μηνιαίως έχει κάνει πολλούς διατεθειμένους να κυνηγήσουν τις θέσεις ευθύνης, με ό,τι τρόπο έχει ο καθένας: πολιτική στήριξη, ανώτερη πολιτική στήριξη, σωστές γνωριμίες, πτυχία και μεταπτυχιακά, γερή επαγγελματική εμπειρία. Όπως μου λένε μάλιστα, τα μαχαίρια έχουν ήδη βγει στο ραδιομέγαρο μεταξύ σαμαρικών και μητσοτακικών και χωρίς καμία μέριμνα να καλυφθούν.

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Mega Τραγούδια δύο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη, ερμηνεύει απόψε το βράδυ στις 11 ο Γιώργος Νταλάρας από τη συχνότητα του Mega.

Δύο χρόνια Ανανεώνει ο Alpha τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη για τα επόμενα δύο χρόνια. Για το ίδιο διάστημα ανανεώθηκε και η συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με το Open.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL